Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2009, 19:47   #97
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Tylko dla osoby ktora znam i ktora w moich oczach na to zasluguje. Wiec nie wyraze zgody na rozporzadzanie moimi organami po smierci, ale nerke za zycia bym oddal, tak jak napisalem, dla wartosciowej osoby.
Nigdy nie bede meic pewnosci, czy moje organy przedluza zycie porzadnego czlowieka, czy jakiegos zlodzieja, bandyty, idioty itp.

I jeszcze jedno - wjezdzacie na troche rasistowskie poglady Albertusa, bo w przeciwienstwie do niego nie mieszkaliscie w miescie, gdzie jest duzo murzynow czy arabow. Ja nie mam nic do porzadnych kolorowych, ale trzeba zrozumiec, ze 'kolorowe dzielnice' na zachodzie to wylegarnia syfu spolecznego i polskie osiedla to przy nich nic. I dlatego moge zrozumiec rasizm ludzi, ktorzy mieli wiele nieprzyjemnosc mieszkajac obok kolorowych.

Tak samo z cyganami w Polsce - do ich dzielnic lepiej nie wchodzic nawet za dnia, panosza sie, kradna, gnoja Polakow. Albo tak jak z czeczencami w moim miescie - nie pracuja, maja mnostwo kasy od panstwa, a przy tym robia wszedzie syf i napadaja na Polakow.