Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2009, 20:13   #98
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Tylko dla osoby ktora znam i ktora w moich oczach na to zasluguje. Wiec nie wyraze zgody na rozporzadzanie moimi organami po smierci, ale nerke za zycia bym oddal, tak jak napisalem, dla wartosciowej osoby.
Nigdy nie bede meic pewnosci, czy moje organy przedluza zycie porzadnego czlowieka, czy jakiegos zlodzieja, bandyty, idioty itp.

I jeszcze jedno - wjezdzacie na troche rasistowskie poglady Albertusa, bo w przeciwienstwie do niego nie mieszkaliscie w miescie, gdzie jest duzo murzynow czy arabow. Ja nie mam nic do porzadnych kolorowych, ale trzeba zrozumiec, ze 'kolorowe dzielnice' na zachodzie to wylegarnia syfu spolecznego i polskie osiedla to przy nich nic. I dlatego moge zrozumiec rasizm ludzi, ktorzy mieli wiele nieprzyjemnosc mieszkajac obok kolorowych.

Tak samo z cyganami w Polsce - do ich dzielnic lepiej nie wchodzic nawet za dnia, panosza sie, kradna, gnoja Polakow. Albo tak jak z czeczencami w moim miescie - nie pracuja, maja mnostwo kasy od panstwa, a przy tym robia wszedzie syf i napadaja na Polakow.
Nie moglem się powstrzymać ;D ale muszę przyznać racje!!! Teraz postaw pytanie czy chcesz żeby 9/10 części miasta wyglądało tak lub nawet gorzej jak te dzielnice cygańskie które znasz. bo 1/10 to Białe bogate dzielnice.

Żeby nie było ze offtopowy post to wypowiem się o organie za życia , nerkę mógłbym oddać ale tez naprawdę osobie na której mi zależy. Co do wątroby to tez mógłbym oddać jedna. To z wątroba to joke ;p

@Down.

Tak , u nas byś sfiksował bo osobniki twego typu zazwyczaj z braku lepszego towarzystwa kolegują się z dziećmi z podstawówki wśród których są kozakami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 27-10-2009 o 20:31.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem