Ja tam mam pare znajomych ze srodka ;p ale nigdy nie lubilem tych ludzi, w szczegolnosci za bardzo sie "woza". Czasami jak jestem na lodowisku w Bialym to pogram z nimi w "Szczura".
@To all
Jak ktos na was wpada, to zwroccie mu uwage, ze jak nie umie jezdzic tylem to niech patrzy gdzie jedzie,a nie jedzie i patrzy na kolegow... odrazu mu sie odmieni. Ja w tamtym roku raz wpadlem na dziewczynke chyba 13 letnia i zlamalem jej noge... Opis sytuacji: jade cholernie szybko i zaczyna sie zakret, to oczywiscie przeplatanka, ale... lyzwa za bardzo "wlazla" w lod i sie wywalilem i jechalem tak do bandy lewej jak jedzie sie w przeciwny ruch wskazowek zegara i wlecialem nogami w przemieszczajaca sie przy bandzie dziewczynke, odrazu oczywiscie jak padala podparlem jej plecy reka, zeby nie stuknela glowa w lod i zeby nie miala wstrzasu mozgu. Ale coz... nozka zlamana... wynosili ja na noszach. Odrazu odechcialo mi sie jezdzic az na 3 miesiace... wypadki sie zdarzaja. Co za roznica czy ty komus noge polamiesz czy sam sie wywali i polamie sobie jeszcze gorzej? ;p
wiec czemu jest w języku Polskim a w nazwie po kropce jest .pl ? żydowska była by po hebrajsku (czy jaki oni tam maja) a po kropce było by .żydy , .jude czy coś tam.
|
GOOD NIGHT LEFT SIDE
Ostatnio edytowany przez Psychotata - 27-10-2009 o 23:01.
|