Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2009, 00:26   #3763
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kakej92 Pokaż post
Robercik, największy no life w historii Tibi i udziela się na takie tematy? No pogratulować
Flow wygrało, bo na to zasłużyło więc s*******ać podbijać inny server, a nie napinać się na forum.
Skoro Grebol masz, "aż tak bardzo" wyjebane w tą grę, to dlaczego się napinasz na forum ?

dlaczego? Przyzwyczajenie , takie same mam do przeglądania wiadomosci sportowych na onecie.

@Arcano
Wchodzisz na dach byle było conajmniej 40metrów. No i skaczesz. To jedyna recepta na twoją głupote wrodzoną. ch uj mnie to boli ze sobie expisz bo ja tego nigdy nie robiłem . Widac jaki maniak z Ciebie, "bo mam server i chuj ja moge expic nie ty" - ja mam na to wyjebane. Nigdy nie lubiłem expic i 50 lvl mi wystarczał do grania w ta gre a ze ty lubisz na*******ac 24h w potworki to twój problem. Ja wolałem isc się pokillowac dla mnie to było frajda. Uwierz ze nie dla każdego szczytem jego marzen jest bieganie 5 minut po swiecie tibi i to ze byś mnie zabił <z Twoim skilem raczej chyba to nie jest realne> ze swoimi pro elo ziomami naprawde spłyneło by to po mnie.
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline   Odpowiedz z Cytatem