Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2009, 03:38   #3764
MR_FREEMAN
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 10 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grebol Pokaż post
dlaczego? Przyzwyczajenie , takie same mam do przeglądania wiadomosci sportowych na onecie.

@Arcano
Wchodzisz na dach byle było conajmniej 40metrów. No i skaczesz. To jedyna recepta na twoją głupote wrodzoną. ch uj mnie to boli ze sobie expisz bo ja tego nigdy nie robiłem . Widac jaki maniak z Ciebie, "bo mam server i chuj ja moge expic nie ty" - ja mam na to wyjebane. Nigdy nie lubiłem expic i 50 lvl mi wystarczał do grania w ta gre a ze ty lubisz na*******ac 24h w potworki to twój problem. Ja wolałem isc się pokillowac dla mnie to było frajda. Uwierz ze nie dla każdego szczytem jego marzen jest bieganie 5 minut po swiecie tibi i to ze byś mnie zabił <z Twoim skilem raczej chyba to nie jest realne> ze swoimi pro elo ziomami naprawde spłyneło by to po mnie.
Bo tobie nikt wiecej niz 50 levela nie dal wbic nieogarze. A skad wiesz jak to jest grac high levelem? Oczywiscie ze nie wiesz.... Dlateog zawsze bedziesz bronil swojej tezy ze 50 lev Ci starczy.

Prawdziwe wojny tocza sie na wyzszych levelach gdzie sa wieksze emocje, wiecje do zyskania , wiecej do stracenia. Ale wy zawsze bedziecie szczurami na niskich levelach podniecajacymi sie ze zloza kogos w 20. Ale troche was rozumiem, nic innego nie doswiadczyliscie dlatego to zawsze bedzie dla was szczyt osiagniec. No moze jescze zablokowanie blessa tak ze nikt nie wejdzie
MR_FREEMAN jest offline   Odpowiedz z Cytatem