Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2009, 15:50   #963
kochamcienzarufki
Użytkownik Forum

kochamcienzarufki's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2009
Lokacja: Sólencjin :***

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
Dzis odbyly sie otrzesiny.

Nasza klasa miała je robić i mieliśmy wszystko zaplanowane ale pani Dyrektor odrzuciła 3/4 konkurencji dlatego ze był podtekst erotyczny wiec zrezygonowalismy i postanowilismy inaczej sie z tym rozprawic.

Stanęliśmy grupka 15 osób w końcówce sali i gwizdaliśmy, buczeliśmy przy przedmowie. Gdy były konkurencje z muzyka to zagłuszyliśmy cala sale swym śpiewem "zloty pierścionek" , "stoję na ulicy" , "bo ja kocham tanie wina" czy
"To były piękne dni" później była moja solówka "Beata z albatrosa" która skutecznie zagłuszyła konkurencje. na koniec dochodzi do tego mój indywidualny popis gdy była konkurencja z jedzeniem jogurtu z zawiązanymi oczami ( 1 karmi druga je) a ja wyleciałem przed wszystkich i rzuciłem się na te jogurty które ze smakiem zjadłem. Gdy była przemowa końcowa stałem obok tej co przemawiała i jadłem cytrynę surowa która została z konkurencji oraz ukradłem 3 papiery toaletowe które tez zostały. Ona gadała a wszyscy patrzyli na mnie i się śmieli ;D
Znam takiego Adama. Ma identyczny tok rozumowania co tY. Raz jeździł na niedźwiedziu, raz gdy mama dała mu pokierować samochodem nagle wyjechała policja na sygnale i musiał szybko się z nią zamienić, więc na pedał gazu położył cegłę i szybko się z nią zamienili. Raz ukradziono mu buty najki z bagażnika, gdy z kimś rozmawiał obok samochodu. Może Adam Cegła vel także Adam Niedźwiedź nie jest taki sam jak tY, ale bajkopisarzem ofc jest.

Ostatnio edytowany przez kochamcienzarufki - 28-10-2009 o 15:52.
kochamcienzarufki jest offline   Odpowiedz z Cytatem