Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2009, 17:09   #968
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Błagam, już nigdy więcej nie pisz niczego o swoim życiu, ani o tym co ci się przydarzyło. I wszyscy będą żyć szczęśliwie.

Btw. jutro mamy lekcję z psychologiem i na pewno spytam go o twoje zachowanie. Zobaczymy co powie.
zazdrościsz? Nie każdy umie tak z siebie robić durnia publicznie. I mogę Ci powiedzieć ze w ten sposób pozbawiasz się kompleksów. Żartuj ze wszystkiego to później będziesz tez żartował z rzeczy które Cie nękają (np. odnośnie do Ciebie z twej wagi) Ja na twym miejscu (z taka waga) bujał bym się po szkole jak najszerzej a wyśmiany powiedziałbym ze jestem koksem i czy są na tyle ślepi ze nie widza. Ale sorka , ty nie masz szacunku i ludzie zamiast się z tego śmiać będą się starali ci przyłożyć za to ze się bujasz.

Mi tak łatwo nie było kiedyś robić z siebie durnia publicznie , ale w czasach gdy piłem a po pijaku przychodziło mi to łatwo teraz nie mam oporów. I głupie rzeczy ( które są tak głupie ze aż śmieszne) same przychodzą do głowy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem