Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheMarcel
XDDDD ROZMIESZYLES MNIE,KOZAKU, regora to moj best qmpel z Tibii i napisal to dla zartu,ale co... ty nie myslisz;/
sry,ale kazdy to poprze - kto siedzial na workerach od 8 rano do 4 w nocy? TY! po 20h dziennie muciles worker golemy a teraz mowisz ze ja nie mam rl : D
a jakbys ogarnal mozg,ktorego chyba nie masz - pomyslalbys ze nie expie manualnie knightem na dragach jak ty
pozdro no lifie

|
Po 1. Dla żartu czy nie dla żartu ale to napisał... Jakbyś nie zauważył od czerwca nie grałem więc nie wiem kto jest twoim "kolegą" a kto nie.
Po 2. Nie Twoja sprawa ile grałem jak miałem okres 4 miesięcy które mogłem sobie "przegrać"... Nie miałem kompletnie nic innego do roboty. Żal Ci?
Po 3. Jesteś no lifem bo nie wiem którego to już masz chara i nadal udajesz, że jesteś pro elo.
Po 4. To na czym hunciłem nie powinno Cię interesować. Każdy hunci gdzie mu jest wygodnie i gdzie ma dobry exp oraz loot.
Po 5. sam siebie wjebałeś, że jesteś nikim ponieważ jak sam stwierdziłeś -używasz bota- i jak widać nie widzisz w tym nic złego, więc udowadniasz, że jesteś nikim i, że nie potrafisz grać.
I to Ty nie masz mózgu ponieważ te argumenty jak zwykle nie wejdą do twojej pustej głowy i je zanegujesz wymyślonymi swoimi argumentami.
Elo
/Ferax/
08:06 Goratel [204]: ide pod prysznic
08:06 Goratel [204]: i wychodze
Ani w jedno, ani w drugie nie wierzę
Bash xD
<lyczos>omg ,ludzie to mnie czasem dobijają.. : D
<Tabrox> ?
<lyczos> bo wiesz, ja pracuje na infolinii w 36.6 - tych od tel. kom
<Tabrox>no i?
<lyczos>i dzowni dziś koleś i że on wolałby jednak tego bobra