Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2009, 20:18   #16478
**Ferax**
Użytkownik Forum

**Ferax**'s Avatar

Data dołączenia: 30 03 2009
Lokacja: Racibórz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ferax Uzra
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 278
Skille: 113/89
Poziom mag.: 28
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheMarcel Pokaż post
XDDDD ROZMIESZYLES MNIE,KOZAKU, regora to moj best qmpel z Tibii i napisal to dla zartu,ale co... ty nie myslisz;/
sry,ale kazdy to poprze - kto siedzial na workerach od 8 rano do 4 w nocy? TY! po 20h dziennie muciles worker golemy a teraz mowisz ze ja nie mam rl : D
a jakbys ogarnal mozg,ktorego chyba nie masz - pomyslalbys ze nie expie manualnie knightem na dragach jak ty

pozdro no lifie

Po 1. Dla żartu czy nie dla żartu ale to napisał... Jakbyś nie zauważył od czerwca nie grałem więc nie wiem kto jest twoim "kolegą" a kto nie.
Po 2. Nie Twoja sprawa ile grałem jak miałem okres 4 miesięcy które mogłem sobie "przegrać"... Nie miałem kompletnie nic innego do roboty. Żal Ci?
Po 3. Jesteś no lifem bo nie wiem którego to już masz chara i nadal udajesz, że jesteś pro elo.
Po 4. To na czym hunciłem nie powinno Cię interesować. Każdy hunci gdzie mu jest wygodnie i gdzie ma dobry exp oraz loot.
Po 5. sam siebie wjebałeś, że jesteś nikim ponieważ jak sam stwierdziłeś -używasz bota- i jak widać nie widzisz w tym nic złego, więc udowadniasz, że jesteś nikim i, że nie potrafisz grać.
I to Ty nie masz mózgu ponieważ te argumenty jak zwykle nie wejdą do twojej pustej głowy i je zanegujesz wymyślonymi swoimi argumentami.
Elo
/Ferax/
08:06 Goratel [204]: ide pod prysznic
08:06 Goratel [204]: i wychodze

Ani w jedno, ani w drugie nie wierzę

Bash xD
<lyczos>omg ,ludzie to mnie czasem dobijają.. : D
<Tabrox> ?
<lyczos> bo wiesz, ja pracuje na infolinii w 36.6 - tych od tel. kom
<Tabrox>no i?
<lyczos>i dzowni dziś koleś i że on wolałby jednak tego bobra
**Ferax** jest offline   Odpowiedz z Cytatem