Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 29-10-2009, 12:16   #3778
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Nie wiem po co sa te glupie dyskusje, bez kitu.
Przegralismy wojne bo mielismy pizdki po swojej stronie ktorzy pvp owszem ogarniali, ale jesli nie liczy sie ono tak jak za starej tibii, to wystarczylo sie zmoc i pojsc za ciosem. Szwedzi przestali grac, wiec w 20 i tak bysmy nic nie ogarneli. Flow jakby nie bylo nalezal sie ten serwer, pomimo ze wojne przegrywali i to dosc pokaznie pomimo przewagi liczebnej, to w dobrym momencie, zaraz po update robili liczne snake'y, czego niestety wykonac my nie moglism przez brak ludzi i ich zaangazowania.
Ktos stwierdzil ze flow to pizdy, bez pefaupe i w ogole zera. Co racja to racja, nie raz chcialo mi sie smiac jak robiliscie jakies akcje na mnie, na moje nooby. Do normalnie az sie mozna bylo poplakac przed monitorem ze smiechu. Aczkowiek, flow bylo na tyle dobre zeby jednak ten serwer wygrac, wystarczylo ze pare osob zmobilizowalo reszte (ofc w tym troche furora). Byli aktywni i nie mowie tutaj o totalnym noliferowaniu, bo takie osoby sa po obu stronach.
Gdybac faktycznie zawsze sobie mozemy, gdyyyby, gdyby szwedzi nie przestali grac to moze i do tej pory bysmy sie bili, gdyby tjohucinho (czy jak mu tam xD) doszedl na czas na waspy i dorzucil swojego sd przy kazdej rundzie to rosi, yoorkey (czy to tam yanosik byl, nie pamietam) by padli. Gdyby osoby z ab byly na tyle zorganizowane i chcialy cos osiagnac to przez 3 miechy by zrobili takie lvle zeby wyjebac flow z serwa. Wlasnie tego nigdy nie rozkminialem po co kisic sie na 50lvlach skoro przez ten czas co wszyscy pkowali modli zrobic neutral char 100+ bez wiekszych problemow.
Mi zajely niespelna 2 miesiace by wbic 103msa a zadnego pg nie robilem, ba! Wrecz siedzialem na jakichs gownach, wystarczy stawiac na 6h dziennie bota.

Mysle ze teraz mozna poprobowac szczescia na kyrze, ekipa jest zacna, srednio nas siedzi po 50-70 bez zadnego gathera, dzwonienia po ludziach. Moze nie wszyscy ogarniaja, ale to nie to co tamto, zawsze mozna jakas akcje zrobic, jest ciekawie
Wierzcie badz nie, ale ta ekipka co sobie pkuje na morganie to naprawde osoby ktore z tym serwerem "nie wiarza przyszlosci", ja juz mam w sumie na kyrze lepsze chary niz na morganie, jakbym mial sie wyplacac to predzej tam niz tutaj. Na morganie mamy jakies 45, troche hajsu to czemu czasami sobie kogos nie ubic? Jest przy tym zabawa i dla Was i dla nas. Ab teamem nie jestesmy, no i racja, nie bedziemy. System pvp na to nie pozwala. Sa u nas osoby ktore byly w starym ab'ku, osoby ktore byly w sveskiej. Ta sama grupa ludzi wiec ten sam pk team, ale nazywajcie sobie to jak chcecie, ja to i tak robie z nudy, albo dla fanu.

No i tak anyway, ktos pisal ze ubil Unbalanced Avenger. Nie wiem tylko po co, ona nikomu nic nie robi, naprawde w porzadku dziewczyna, zreszta zabic ja to mozna i 3 palkami na mc...

WASZ NAPINACZ! CHE CHE

cze
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem