Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 29-10-2009, 14:16   #992
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piramjida Pokaż post
Nie byloby tak.
Spójrz:
1. On nie pisze prowokujących opowieści.
2. Nikt się do niego nie dowala.
3. Nikt się nie skarży na spam.
4. Profit.

Cytuj:
Ja bym osobiscie zyl szczesliwie jakbym nie widzial twoich postow ociekajacych nienawisciach pod kazdym postem Albertusa.
Ja bym osobiście żył szczęśliwie jakbym był multimilionerem, albo chociaż moderatorem tego forum ;D
A Albertusa to ja nie nienawidzę - ja go lubię, i to bardziej niż myślisz. Jest pierwszy w kolejce do dyskusji na dosłownie WSZYSTKIE tematy, a i dzięki niemu zacząłem opowiadać całkiem zabawne kawały.

Cytuj:
Najsmieszniejsze jest w tym wszystkim to, ze on ma na ciebie wyjebane, a ty mimo wszystko do niego piszesz.
Nie ma, nie ma. Na większość moich postów odpowiada (zawsze pisząc że z jego strony to EOT). Sam mówił, że podoba mu się skupianie na nim takiej uwagi, więc o co ci chodzi? (:

Cytuj:
I ty smiesz twierdzic, ze to on powinien przestac.
You advanced in story-telling.
PO RAZ KOLEJNY piszę, że tu chodzi o jego historyjki (Bóg raczy wiedzieć czy prawdziwe), a nie o niego samego. kk?

Btw. czasem sobie patrzę na Albertusa w rl (fotki rlz) i wpatruję się w jego twarz... i zastanawiam się... jak on musi wyglądać... czytając posty... tego idioty... Cytrynowego... Sorbeta... ahh... To takie motywujące xd.

@down: Taak masz całkowitą rację, tak tak zgadłeś tak tak i w ogóle tak i racja i ok. Aaa i jakbyś nie zauważył, Polska to kraj demokratyczny (chyba że dziwnym trafem wszyscy którym to się nie podoba są Żydami i nie mają prawa mieć zdania w Polskiej sprawie :\).
Aaaa w ogóle po co ja to piszę. Myśl sobie co chcesz, wiesz jak to jest... Nieważne co, byleby o mnie mówili (: .

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 29-10-2009 o 15:18.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem