Cytrynowy , napisałeś ze lubię na siebie skupiać uwagę. Owszem , ale forum traktuje jako odskocznie bo tu każdy jest taki sam bo kazdy moze miec avatar , podpis i pisac posty. Forum tez jest anonimowe (ja tam sie zawsze na anonimowych ankietach podpisuje ;D ) wiec to co mowisz nie ma sensu.
Po drugie , sam w temacie obok opowiadasz o swej wadze i zrobiłeś niezły offtopic. To ze ja w prawie każdym temacie mogę coś powiedzieć i na wiele tematów mam związane wspomnienia to mowie. Ci akurat podpasuje 1-2 tematy w których masz doświadczenia - A czemu? bo rozwijasz się w jednym kierunku , a ja staram się czerpać w życiu z prawie wszystkiego.
I podaj mi chodź 1 powód po co miałbym kłamać? Jeżeli myślisz ze zależy mi na bycie jakimś hero przez internet wśród ludzi którzy światło słoneczne widza tylko jak idą do szkoły to wybacz , ale pomyliłeś się. Uważam forum jaka fajna rzecz gdzie se można pogadać , a rozmowa polega tez na wspomnieniach i podstawianiu własnych doświadczeń do tematów.
AAA i zabraniam ci patrzeć na moje zdjęcia (niewiadoma co ci po głowie chodzi) ;D hahahaha
|
|