Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tenszinkan
Kurwa gosciu, caly czas nawijasz o tym rl zyciu jak jakis palant, a oficjalnie ty i reszta tego ab pk teamu jestescie dla mnie najbardziej popierdolonymi ludzmi na punkcie tej gry jakich znam. No sorry, ale mysle ze nie kazdy na tym forum stal noobcharami po 10h na hellgate i blokowal lub zostawial caly pierdolony dzien noobchary na blessie. Trzeba miec najebane. I nie mow mi ze nie, bo sam pamietam jak sie tam wbilem na ten smieszny hellgate o godzinie okolo 11-12 no i szopa bo przyszlo 30 noobcharow, to wylogowalem tam. Moj brat nie wiedzial ocb wiec zalogowal o 18 a wy tam kurwa caly czas byliscie i blokowaliscie dzieki czemu padl. Hahaha dobra beka z was chlopaki pozdrawiam, licze na jakas rozkminke na temat mojego rl zycia teraz od ciebie.
|
tak, brat ^^ padłeś jak szmata i tyle. haha myslisz ze chcialo by się mi czekac 10h na takiego smiecia jak ty? Xadi stał noobem właczył skrypt na wbjianie pzta jak bedzie ktoś na ekranie i tyle, jak wpadłes powiedzial na vt i sie wyjebales jak ciota. Co do blessa rly masz jakies problemy ze soba, wmawiasz sobie czy udajesz debila? Jezeli uwazasz za no lifeowania lub lammowanie ze jedna osoba postawila magebombe na blessie i poszła sobie gdzies .. szkoda słów