Najlepiej to na niższych lvlach warto przedłużyć ten czas expienia na rotach, w ten czas sobie zbierać kaske (zbierasz mace, swordy). Potem trochę czasu poexpić na cyclopach, tutaj w zależności od respa cyców, masz waste lub nie, jeśli szybko sie respią, to możesz mieć waste, ponieważ co chwile tracisz mane, więc wtedy albo czekasz na manę albo uzywasz potów. Tutaj jest twój wybór 8k expa/h i profit (około 700 gp/h), lub 13k expa/h i waste (około 400 gp waste/h). Potem już masz szerszy wachlarz możliwości, zaczynają się tomby, powoli drobne hunty, itd. Na ancientach opłaca się expić, ale od 50 lvl-a, na niższych lvlach łatwo paść, mimo pozorów, te scaraby umieją walnąć mocniej niż dragon, można powiedzieć, że owiele mocniej. Dużo będziesz miał wyborów duży exp i waste lub dość mały/ średni exp i 0 lub profit. Jeśli robisz przykładowo w dniu runki przez 5h, to przez kolejne 2h expa możesz se zwaścić to co zarobiłeś na runkach, ja tak robiłem, waste na dragach nadrabiałem robieniem run.
Na 60+ lvlu już jest łatwiej z problemem z kasą, już masz dość przyzwoite hity, możesz na coraz poważniejsze hunty chodzić, a jeśli macie dobry team, to możesz dobrze na takich huntach zarobić. Jeśli używasz exori tera, frigo..., to przyda Ci się do zminimalizowania waste dobry m lvl im lepsze hity, tym mniej hitów wymaganych do zabicia potwora i tym samym spalisz mniej many.
Do 60 lvla jeśli masz kaskę możesz se powaścić, później już z górki.
|