Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2009, 22:18   #6
Sidis
Użytkownik Forum

Sidis's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grzes Pokaż post
Witam, na początku chciałem przeprosić za zakładanie osobnego wątku dla tej sprawy, jednak to co dzieje się w wątku do tego przeznaczonym nie spełnia oczekiwań.
Nie czepiam się Ciebie, ale w tym momencie pozdro dla tych wszystkich "pr0 el0 tibijczyków" którzy swoją mentalnością sprawili, że ludzie już przepraszają za założenie tematów.

Jeśli chcesz fun z gry, a zamierzasz mieć pacca już na low lvl (w erze okolnir mid to 100 ), to polecam druida, ostatecznie sorca/palla (z przewagą sorca). O zarobek nie masz się co martwić, profesją magiczną zawsze można skoczyć na djinny, które samej kasy w ch*j dropią. Paladyna wybierz, jeśli czasami miewasz lagi lub po prostu wiesz, że nie ogarniesz gry z tak małą ilością hp jaką dysponują profesje magiczne. Nie ma się co oszukiwać, w końcu gra się for fun, a nie żeby padać i kurwować co chwile . Ogólnie jeśli jesteś średnio ogarnięty, to żaden poradnik nie będzie potrzebny i sam wyexpisz chara jak należy Pozdrawiam
Sidis jest offline   Odpowiedz z Cytatem