Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2009, 14:35   #2098
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
Domyślny

@Nuriel
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Widzę, że i ty zrudziałeś do końca i paplasz się w bajorku hipokryzji razem z resztą twoich rudych ziomków.

Po pierwsze:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel
Śmiechu warte, nikt z Was nie używa bota, po prostu już to widzę jak ludzie, którzy za naszej kadencji w Wanted kazali wszystkim mieć bota do walki nagle go kasują?
Nie wiem ile razy można to powtarzać (jesli ktoś jest ułomny, to pewnie w nieskończoność), ale widzę, że ty wiesz lepiej od nas czy używamy bota czy nie. Nie wiem czy skasowali, ale na pewno go nie używają. Nawet to przecież WIDAĆ na bitwach! Jak wy się skampicie, to za chuja się nie przedrzemy, ponieważ dzisiejsze bitwy polegają głównie na przepychaniu. Więc jak zacznie wam bot wrzucać z prędkością światła miliard śmieci pod was, to już z góry wiadomo, że nic tu nie zrobimy, nawet desintergety nie pomogą, bo bot w tym czasie wrzuci w odpowiednie miejsce dziesięć następnych śmieci. Z kolei jeśli my się tak ustawiamy, to prawie zawsze udaje wam się przejść. Dlaczego? Bo nam bot nie pomaga.

Najlepszy przykład miałeś wczoraj: wy przepchnęliście Kiksa i resztę na bramie, a nam nie udało się wejść głębiej, bo trzeba było po przepychać Marjolę, Rexa i kogoś tam jeszczę. A udałoby nam się, gdyby nie wasz bot.

Drugi namacalny gołym okiem dowód - wasz dash. Nie zauważyliście przypadkiem, że byle jaki Beiroc dogania Urba? Tak jak i każdego z nas? Jak wy po kogoś lecicie/włączacie skulla chociażby na środku Yalahar, to za 3 sekundy już jesteście w camp placu. Jak my włączamy skulla, to nigdy nie dobiegamy pierwsi do celu, nawet jeśli mamy o połowę krótszą drogę. Dlaczego? Bo wy używacie bota, a my nie. Simple.

I nie wiem jak mam ci przemówić do rozsądku, mam zrobić screena jak nie używamy bota czy co?
Cytuj:
Musicie być nowymi przydupasami, bo stara ekipa z Wanted nie była tak wyszczekana i obca jej była aż tak wielka hipokryzja
Tzn ja jestem wyszczekany? W takim razie jestem takim samym psem jak ty. A mówiąc stara ekipa, masz na myśli Wanted przed rozłamem z czerwca? To ciekaw jestem jak ocenisz poczynania chociażby Limehita, który też "szczeka" (bo przecież postowanie na forum = szczekanie!!1!1), nie wspominając już o Zutheru lub Sherionie.

PS. Tu macie miernik zkundlenia, bo przecież o to w tym chodzi, tak?
http://forum.tibia.pl/misc.php?do=whoposted&t=215206
Cytuj:
A śmieszy mnie to jak przychodzi jeden z drugim, walczą 2 tygodnie i czego to oni nie wiedzą.
W przeciwieństwie do ciebie, walczę tą CAŁĄ wojnę, tak samo jak większość poprzednich.
Cytuj:
A, może to dlatego, że tacy ludzie - jak np. Urban - potrafią iść na akcję tylko jak bijecie botknightów albo możecie się skampić. Ale to już nie mój ból. Miłego narzekania, Nephilims expi/gra dalej.
Ty chyba sobie jaja robisz. Urb był na wczorajszej akcji, włączył skulla, zabił Sheriona, a to, że nie przytrzymaliście mu locka, to już nie jego wina. Miał specjalnie wjebać skulla jeszcze raz, żeby pokazać ci jaki to on jest eee... odważny? Wylogowaliśmy wszyscy potem razem na trzy, kiedy akcja była już przegrana i nie dało się nic zrobić.

I jakbyś nie zauważył, każda grubsza akcja jest rozpoczynana przez nas (wczorajsza, na serpentine tower, kilka razy na okolnir, kilka jeszcze innych, open battle my też chcieliśmy). Wy za to wychodzicie na akcje tylko jeśli macie ogromną przewagę liczebną, lub jesteście w dobrym campie. Inaczej to ni chuja.

BTW!
Nuriel, i wszyscy cieszymy się, że jesteś taki odważny w grze komputerowej, i potrafisz się wyśmiewać z Urba, tylko szkoda, że zabrakło ci odwagi do śmiechu, kiedy się z nim spotkałeś w RL. W pewnej zaistniałej sytuacji trząsłeś się jak galareta i stałeś za jego plecami. Trzeba było wtedy wykazać się odwagą, albo wyśmiać Urbexxa odwagę. (Nuriel wie o co biega).
Cytuj:
Wszystko powiedziane głosem Bibola jak się wkurzy
Trzeba było napisać słowo w słowo ("NA CHUJ KURWA TAK PIERDOLICIE, NO NA CHUJ KURWA KURWA KURWA, NA CHUJ STH STH, KURWA KURWA NA CHUJ KURWA KURWA KURWA KURWA"), to byśmy się jeszcze bardziej pośmiali.

EDIT
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
Osama bin Gayter zawsze byl mocny w pysku, ale loguje sie tylko jak wanted jest 30+. ;< bywa
Wczoraj was było ponad 30, a Bayter i tak był na noob charze. Zawsze się mylisz ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac

Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 04-11-2009 o 16:39.
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem