Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalona Sowa
nie dla wszystkich przegrywanie w pixelach jest powodem do spinki w rl
|
Błagam, czytajcie ze zrozumieniem. Łopatologicznie dla tibijczyków

- Urb był razem z Nurielem, a ich
wspólnym problemem było coś innego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalona Sowa
Nie lansuj się na geniusza, to ci nic nie da I nie spinaj się, że ktoś tam w rl nie zesrał się do kogoś, bo po pierwsze, nie dla wszystkich przegrywanie w pixelach jest powodem do spinki w rl, a po drugie sam pewnie jesteś pryszczatym 14-latkiem ze słownikiem w ręku, z którego czerpiesz swoje zajebiste frazeologizmy, którymi nikt się nie posługuje, a tobie służą tylko do zaszpanowania jaki to jesteś zajebiście mądry, i rozkładasz wszystkich swoją inteligencją.
|
1. Nie wiem co masz na myśli, mówiąc, że się lansuję. Jeśli chodzi o to, że piszę mądre posty, i to samo w sobie jest plusem (lansem), to przepraszam bardzo, mam spamować/trollować/whateva żeby nie było, że się lansuje?
2. Będę się spinał, bo mam do tego powody (będzie git, jak otworzę oczy chociaż jednej osobie).
3. Apeluję, abyś zapoznał się z terminem związek frazeologiczny, gdyż nie wiem czy we wszystkich moich postach użyłem takiego chociaż ze dwa razy, zgaduję więc, że nie wiesz o czym mówisz.
Ogólnie to nie używam żadnego wysublimowanego słownictwa, a to, że wydaję się ono wam "mondre", to świadczy nie o moich zdolnościach polonistycznych, a o waszych brakach/ubogim słownictwie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez W11
@Pussy
No mam nadzieje, że coś się zacznie dziać. I nie chodzi i tutaj o to, że Wanted to cipy a Naphilims ogarnia super akcje tylko o to, że to ludzie tacy jak Ty (czyli od Wanted) narzekają i szukają usprawiedliwienia a najczęstszym jest: "Nephilims używa bota", "a my mamy RL life".
|
Hmm, przecież (prawie) codziennie coś robimy/próbujemy robić. A to, że oni używają bota i jest on im
pomocny, chyba nikt nie zaprzeczy, więc nam z tego powodu jest trudniej coś zrobić i na pewno straciliśmy z tego powodu "trochę" fragów. Więc, tak - to jest usprawiedliwienie (w słowie 'usprawiedliwienie' nie ma nic złego, nie mylić tego z 'wymówką', która znaczy zupełnie co innego!).