Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2009, 23:46   #2126
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalona_Sowa Pokaż post
Następny kurwa profesor się znalazł. I uwierz mi, że towrzystwo Spirit-of-bicho pasuje mi dużo bardziej, niż twoje. On przynajmniej nie zabiera głosu dopiero, jak ktoś, do kogo musisz sie pucować, jest obiektem ataków na forum. Wtedy włącza ci się konan, i piszesz swoje przezajebiste mądrości. NA POTĘGĘ POSĘPNEGO CZEREPU!
stary nawet nie wiem o co ci chodziło w tym poscie wiec sorry ale ci na niego nie moge odpowiedziec ;s
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel Pokaż post
@Pussy
Szczerze mówiąc, jeśli pamiętasz zlot, walczysz od dawna a boisz się nawet podpisać prawdziwym nickiem, to szkoda o czymkolwiek z Tobą gadać. Dlatego może Cię to zasmuci (mniejsza publiczność), może ucieszy, ale nie mam zamiaru więcej gadać z Pussywizakiem.

BTW. Jeśli tak bardzo dbasz o rodzimy język polski to popraw "zkundlenia" na "skundlenia". Nawet poster na forum Ci podkreśli pierwszą formę.

@Twistoff jak chcesz bronić Pussiego to powtórz polski, bo on to faktycznie chociaż jakąś składnię zachowuje.
Co do zjazdu to nie odpiszesz pussiemu,bo nawet bys nie wiedział co mu odpisac hahah wstyd jak chuj.Nie trzeba bylo byc na zlocie,zeby sie dowiedziec jak cie draz zgnebil Ponoc akurat Urb cie bronil, bo bys dzis bez kucyczka latał.Ty niewdzieczny..Co do mojej pisowni-to nie ja się czepiam.Szalona Sowa twierdzi ze jak ktos pisze na moim poziomie to juz jest geniuszem ;] Ja wcale tak o sobie nie sadze,tak samo pussy tak o sobie nie sadzi,i o tym pisał no ale jak widać tego nie zczaiłeś

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho Pokaż post
s*******aj lamusie nie uzywaj mojego nicku w swoich szmacianych postach bo jestes zbyt smarkaty zeby wogole wspomniec o takim miszczu jak o mnie. poza tym ja mowie co mysle i nie boje sie kogos obrazic wiedziac ze mam racje i nie musze udawac jakiegos doktora jezyka polskiego zeby pokazac jaki jestem madry.
O stary chyba musisz zmienic majty bo sie zesrales z tych emocji ;s
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem