Oryginalnie napisane przez Omega6000
Na poczatku zaczne od tego, ze zarejestrowalem sie tu tylko po to, by wyjasnic pewna sprawe. Po tym sie odrazu wyloguje i juz nie bede tu pisal, bez wzgledu na to czy ktos mi uwierzy czy nie, bez wzgledu na to co napiszecie.
Gildia Wanted istotnie ma zakaz uzywania botow od swojego lidera Urbexxa i faktycznie nie botuja, z bardzo prostej przyczyny: niedlugo po update (gdzie wchodzi mozliwosc transferowania swoich postaci) na Furore wbijaja szwedzi z roznych swiatow (o czym pewnie zreszta wiecie, albo i nie), miedzy innymi z Obsidii. Wlasciwie to przejdzie tam wiekszosc gidlii Niklas Soderlund, by pomoc rodakom odbic Furore z polskich (naszych) rak. Dlatego tez ich lider - Skulterpa ba Ulpa - zawarl umowe z Wanted, ze Obsidia Team przejdzie na Furora wziasc udzial w tamtejszej wojnie, a w tym czasie Wanted przeniesie sie na Obsidie, by tam pilnowac im servera (kilka memberow NS tez zostanie, w tym Ulpa przez jakis czas, poniewaz ma final warninga). Na Obsidii opozycja nie jest taka slaba, jak sie powrzechnie wydaje, i gdyby 3/4 NS opuscilo server, to napewno by im sie udalo go podbic. Dlatego Wanted bedzie tam siedzialo i z czescia NS kontolowalo sytuacje (i oczywiscie expilo, by za szesc miesiecy powrocic na Azure i sprobowac odbic ja z rak gildi Nephilims. Oczywiscie kazdy transfer (zarowno NS na Furore, jak i Wanted na Obsidie) bedzie sponsorowany przez pewnego bogatego Szweda (ktorego nicka nie musicie znac), ktory ma podobno irl naprawde sporo hajsu, dlatego tez nie bedzie problemem z zadnym transferem w ramach umowy (kazdy supporter Wanted, ktory bedzie chcial, tez bedzie mial to zasponsorowane, oczywiscie jesli to zaakceptuje ich lider Urbexx).
I dlatego wlasnie, botowanie jest zabronione przez Wanted, poniewaz jak wiecie, nie bedzie mozna prznosic kont z final warningiem. Z tego co mi wiadomo, to w Wanted nie ma zawiele takich osob, wiec raczej wiekszosc z nich sie faktycznie przeniesie, a ci co nie moga, beda pomagali sharowac im tam chary.
Wiec to chyba smutna dla was wiadomoc, wojna na Azurze powoli zmierza do konca, a wraca dopiero za jakies 6-8 miesiecy (powrotne transfery tez beda oplacone przez ww Szweda).
Pozdrowienia z Furory.
|