Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2009, 18:26   #1114
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Jeśli kiedykolwiek masz zamiar opuścić wschodnią Polskę (a zgaduję, że masz), to radzę ci przestać robić sobie takie jaja, bo za uj z nikim się nie dogadasz. Jak spojrzałem na tamten dialog, który wkleiłeś, to naprawdę, gdyby to nie było na polskim forum w życiu bym się nie domyślił że to po pl..

nie mam zamiaru nigdzie wyjeżdżać , tu mi dobrze i tu będę siedział.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba Pokaż post
Ale oni dostrzegają.

Jestem z Białegostoku. Używam języka polskiego według ogólnie przyjętych norm, aczkolwiek niedługo, znając tendencję, zrobi się tu podział na dwie strony Wisły, gdzie moja zawsze będzie tą Ruską.

Chrzanić dyplomację, Polska B FTW!
ja mam dużo rodziny w Białym , owszem młodzież już tak nie rozmawia , ale znam trochę starszych ludzi nawet w Białymstoku którzy tak rozmawiają..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ Pokaż post
Zrozumcie w końcu, że stary człowiek mieszkający w wiosce przy granicy jakiegoś zasyfiałego państwa =/= człowiek

Psa po ludzku nie nauczysz mówić.
ciekawe jak ty będziesz stary i jak ktoś ciebie nazwie psem.

A my młodzi rozmawiamy w ten sposób z przyzwyczajenia , kiedyś tak mówiliśmy miedzy sobą tak żeby śmiesznie było i tak się przyjęło. Ale to naprawdę mało nas tak mówi , chociaż ze coraz więcej z nas przykład bierze to i tak jakąś młodzież z innych osiedli są w lekkim zdziwieniu gdy słyszą mowę dziadków w ustach młodych.

Ale uwierzcie mi na słowo , ze odpowiednie ubranie , taka rozmowa i butelka wina to idealny klimat do spożywania alkoholu... Bo jak pic to pic a nie lecieć w H..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 05-11-2009 o 18:31.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem