Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2009, 20:12   #16446
Tymmon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Imię: Akon Yode
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar'syl Pokaż post
Jak ty masz chłopie najebane... 5,800? Moze do groszy nam jeszcze powiesz? Poszedł byś do roboty to byś wiedział ze wyplata nigdy (a przynajmniej rzadko jest taka sama) bo stawka wypłaty zależy od przychodów firmy. No chyba ze jesteś szefem albo posłem... w co wątpię. Żeby zarobić 5,800 trza się narobić, a ktoś taki jak ty który zamiast pracować siedzi 24/h na forum i się wykłóca jak gówniarz raczej nie pracuje za ciężko jeżeli w ogóle pracuje...

Ciekawe jak mi teraz dojebiesz lapsie Dajesz, wyżyj sie
Generalnie w dupie mam te całe wasze dywagacje i napinanie się aczkolwiek chciałem zauważyć, że jak podpisujesz umowę o pracę to z reguły masz stałe miesięczne wynagrodzenie, które zmienia się tylko w przypadku uzyskania premi lub podwyżki. Chyba, że miałeś na myśli miesięczną inflację i realną wartość pieniądza, to fakt, każdego miesiąca dostajesz te same pieniądze ale o różnej sile nabywczej.

A 5,800 miesięcznie, niezależnie czy brutto czy netto, jeżeli ktoś w młodym wieku zarabia, to albo jest dobrym informatiem/grafikiem komputerowym albo pracuje w dobrze prosperującym portalu typu wp.pl...albo można znaleźć jego zdjęcia na odloty.pl

Edit:

Aha, od razu mówie że nie czytałem całych wypowiedzi, więc jeżeli ten oto pacjent chwali się że zarabia 5800 miesięcznie, grając w Tibie...to mi brak słów na komentowanie tego

POZDRO

Ostatnio edytowany przez Tymmon - 05-11-2009 o 20:13.
Tymmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem