Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2009, 20:22   #16452
VeB
Użytkownik Forum

VeB's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mYchas Pokaż post
Kurwa lomie nikt mnie nie wyjebal z forum tylko sam przestalem pisac bo mam inne ciekawsze zajecia niz pisanie z marginesami z chelma.Co do tego chara to kurwa juz chyba tradycja ,ze nikt kurwa ale to nikt nic nie czyta.Nie wyjebales mnie pajacu tylko jakiegos Szweda/Brazola hooy go wie dla ktorego ojebalem chara za gp na guardi przed tym jak go odzyskales kumasz zjebie?

A teraz elo ide pisac z normalnymi ludzmi ,a nie pierdolonym marginesem spolecznym , dziecmi ulicy dla ktorych kazdemu z osobna trzeba pisac to samo bo kurwa w*******a sie cep nie w temacie i pisze bzdury.Tak tak tylko temu chwilowo opuszczam to forum.Za jakis czas tu wpadne.Moze sie w koncu kurwa nauczycie czytac posty niedojeby.

up
To ,ze koles pisze do mnie wyrazy ktorych nie zna znaczenia to tez jest blad co do poprawnego wyslawiania sie.Boze ale ty tempy jestes.Przestan grac i idz do szkoly okey?A teraz bb
czlowieniu, bo ci zylka peknie. wnioskujac po twoim sposobie pisania postow, to niedlugo dostaniesz palpitacji serca i jebniesz w kalendarz z nerwów. nie tlumacz sie i tak wiemy, ze zostales wyjebany z chara. ahahahaha