Temat: Posądzeni!
Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2005, 14:36   #1
Kalashnikov Mage
Użytkownik forum

Kalashnikov Mage's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: W kraju Kalashnikov-ów=D

Kalashnikov Mage ma numer GG 2402082
Domyślny Posądzeni!

Witam!! Postanowilem zainteresowac Was sprawa posdzania (czesto blachego) o bycie NOOB-em, pewnie kazdemu z nas zdazylo sie zostac wyzwany od nooba i do tego jeszcze dopisek haha!
To mnie bawi/smieszy/zazenowuje czasami ja mialem nast. przypadki:
ide sobie kulturalnie i zostawiam kolesiowi potwrka (mowie sobie a niech bije nie bede mu expa kradl) dochodzi do deda rotworma.. przechodze sobie po ciele, on w ataku szalu (te przezycia z rooka) zagarnia cialo kratke za siebie... I nagle wypowiada magiczne slowa: ,,U fuc..r noob" okazalo sie ze nic mu nie wylecialo... i oczywiscie zostalem posadzony <-to jest sytuacja denerwujaca kiedy zostajesz oskarzony o bycie NOOBEM
Teraz cos z innej beczki... Mianowicie targam sobie worek przed soba, mieszanim nim w rozne strony... w koncu jakis kolo mi go odbiera widze nad nim napis :HAHA WHAT A STUPID NOOB... Oopsss... hehe bag byl pusty<- sytuacja w ktorej posadzajacy staje sie ofiara Na nieszcie sytuacji wkur...cych jest wiecej... Prosze was napiszcie co sie wam przydazylo i jak zostaliscie posadzeni to sie razem posmiejemy
Kalashnikov Mage jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.