Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2009, 07:56   #4018
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angelos Pokaż post
Sluchajcie ziomy , naprwade nie przyszedlem na to forum sie z kims klucic... Jedni mnie lubia , drudzy nie bardzo , nie mam do tego zadnych zastrzezen - wasza sprawa i to rozumiem.

Ale jeden fakt tylko chce wytlumaczyc.

Robie filmiki juz tyle czasu , ze nawet jesli bym nie ogarnial angielskiego , to napewno bym poprosil kogos , kto umie , by mi je napisal porzadnie. Bo zrobic filmik z bledami to Fail.

Poprosilem mojego ziomka o podrzucenie mi gotowego intra z napisami , bo nie chcialo mi sie nad tym myslec (Pisal je w momencie , kiedy ja sklejalem akcje).

Wiem , ze was to gowno pewnie obchodzi , ale kuje angielski 12 lat nie tlyko w szkole, ale takze 12 lat w prywatnej szkole , moj ojciec uczy w szkole sredniej angielskiego , bylem rok tutorem (co tez mnie podszlifowalo) , oraz jezdze co roku do rodziny na wakacje do Angli i specialnie cwicze z rodzina wszystkie czasy/koncowki etc.

Mozna powiedziec , ze z reszty przedmiotow zawsze chujowo mi szlo , ale Angielski to jedyny przedmiot , z ktorym sobie radze bez problemu i to wiem

Usunolem ten filmik , zrobilem nowy i dodalem swoje poprawki (oraz swoj angielski w napisach ), mam nadzieje ze sie wam spodoba.

Powtarzam jeszcze raz ( NIE JA ZROBILEM TE NAPISY , DOSTALEM JE W TRAKCIE ROBIENIA FILMU OD KUMPLA ! OBEJRZYJCIE RESZTE MOICH FILMOW I ZOBACZYCIE , ZE NIGDZIE NIE MAM BLEDOW , BO TAM WKLADALEM SWOJ ANGIELSKI )

Signed,
Angelos.
Powiadasz o języku polskim na forum, tak? No więc zaczynamy od sprawdzania twoich umiejętności.

1 akapit.
klucic? Co to znaczy? Ale to nic, podejrzewam, że chodziło o słowo kłócić..

5 akapit.
Fail. Anglii, nie Angli.
specialnie?;o Kolejna literówka czyyy...?

7 akapit.
Jeszcze raz... Co znaczy usunolem? Chodziło ci o usunąłem?

I w ogóle, po kiego grzyba robisz spację przed każdym przecinkiem? Po każdym otwarciu nawiasu? Nie ogarnąłeś jeszcze tego, że są to błędy?

Kolego, jak chcesz komuś cisnąć, że pisać nie umie, bądź chociaż pewny, że sam tych błędów nie popełniasz co? Bo takich 'failów' nie cierpie najbardziej.
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..

Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 06-11-2009 o 07:57.
xBardolekx jest offline   Odpowiedz z Cytatem