Sluchajcie ziomy , naprwade nie przyszedlem na to forum sie z kims klucic... Jedni mnie lubia , drudzy nie bardzo , nie mam do tego zadnych zastrzezen - wasza sprawa i to rozumiem.
Ale jeden fakt tylko chce wytlumaczyc.
Robie filmiki juz tyle czasu , ze nawet jesli bym nie ogarnial angielskiego , to napewno bym poprosil kogos , kto umie , by mi je napisal porzadnie. Bo zrobic filmik z bledami to Fail.
Poprosilem mojego ziomka o podrzucenie mi gotowego intra z napisami , bo nie chcialo mi sie nad tym myslec (Pisal je w momencie , kiedy ja sklejalem akcje).
Wiem , ze was to gowno pewnie obchodzi , ale kuje angielski 12 lat nie tlyko w szkole, ale takze 12 lat w prywatnej szkole , moj ojciec uczy w szkole sredniej angielskiego , bylem rok tutorem (co tez mnie podszlifowalo) , oraz jezdze co roku do rodziny na wakacje do Angli i specialnie cwicze z rodzina wszystkie czasy/koncowki etc.
Mozna powiedziec , ze z reszty przedmiotow zawsze chujowo mi szlo , ale Angielski to jedyny przedmiot , z ktorym sobie radze bez problemu i to wiem
Usunolem ten filmik , zrobilem nowy i dodalem swoje poprawki (oraz swoj angielski w napisach

), mam nadzieje ze sie wam spodoba.
Powtarzam jeszcze raz ( NIE JA ZROBILEM TE NAPISY , DOSTALEM JE W TRAKCIE ROBIENIA FILMU OD KUMPLA ! OBEJRZYJCIE RESZTE MOICH FILMOW I ZOBACZYCIE , ZE NIGDZIE NIE MAM BLEDOW , BO TAM WKLADALEM SWOJ ANGIELSKI )
Signed,
Angelos.