@up
Kurwa co nie na tym polega rzecz... Tu tylko za to sie dostaje punkty

myslisz ze czego kolega Angelos (SUPER LEGENDA) zaczela ci jechac

__________________________________________________ ____________________________________
--- Canabis dodał 9 minut i 29 sekund później ---
po 1. nie interesuje mnie ze zaraz zostane pocisniety za brak znakow interpunkcyjnych oraz anonimowosc
po 2. witacjcie zakompleksione dzieciaki ktorym monitor daje sile i wladze ale rl life to nie gra i tam pacc na +10 sily nie dostaniecie oraz +15 do intelektu jezeli zaczniecie sie poprawiac i wytykac bledy
po 3. Rebellion czy jak wy tam sie nazywacie jestescie zlepkiem 50 lvli ktore probowaly miec cos do powiedzenia na morganie ale mieliscie za krotkie nogi jak na innych progi.
po 4. zaden z was ze slawa na Morganie nie mial stycznosci i nie bedzie mial jestem przekonany(czyt. Pies xardas wielki freedom fighter,Yjochiiadsfho czy jak Ci tam Gonzo bozno czy jaki chuj, Araeth ktory chce zyskac szacunek wrzucajac fote z psem na morgana pictures , gremb co ma fotke.pl i foty na gangstera a do dzis placi bulkami za wolnosc w szkole) Prosze was chlopaki nie robcie z siebie wiekszych nurkow niz jestescie. Predzej czy pozniej zrozumiecie ze dna dotkneliscie pora wracac na brzeg.
po 5. Jezeli jestescie tacy jedwabiscie super to dlaczego udaje wam sie tylko zabijac jakies przecietne postacie z Flow a przez te lata ktore tak walczyscie nigdy nie udalo wam sie zabic w tych waszych kanalach takich ludzi jak "Akon, Elven, Eter, Shejq, Lavio, Victeron" Na waszym miejscu moglbym sie szycic jakbym zabil ktoregos z nich a nie jakiegos kure kurwa pseudo fightera i innych botow ktorzy nawet hotkeyi uporzadkowanych nie maja...
po 6. nie dajcie kompleksom przejac wladzy nad waszymi mozgami bo to naprawde nie pomaga.
po 7. Les, araeth, gremb i jakies tam jeszcze inne fighterki ktorzy to niby nie graja w tibie uwierzcie mi na slowo ze we Flow 90% to boty ktorzy wiecej czasu spedzaja poza domem niz wy a nie siedza i knuja po raz enty plan przejecia Morgany hahaha "my juz nie gramy w tibie nawet na kompie jej nie mam" hahaha ale twardo godzina 18-20 kiedy to wychodzi sie na dwor w tym wieku siedza i czekaja na pixela ktorym im w boat trapa wpadnie LEJEEEEEEEE Z WAS hahahahaha jestescie bardziej zalosni niz 300tys dolarow ktore dostal Golota za osmieszanie sie z Adamkiem.
po 8. Les Ty(patrz pisze z duzej litery bo ja szanuje kazdego i nie wywyzszam sie ponad innych) chyba tez super angielskim nie operujesz bo czytajac Twoje posty na tibia.com typu "u dont deserve it" "ahaha msg to me nash" "gz brother" "yee rly funny go sleep man" zal dupe sciska ze na sile chcesz byc forum fighterem zapamietanym w kregu ludzi z Morgany jak jakis Flavio the saint. JESTES ZEREM NIGDY NIE BYLES KIMS I NIE BEDZIESZ WBIJ TO SOBIE DO TEGO OGRANICZONEGO NA WIEDZE LBA
po 9. nie wiem w ogole po co ludzie z Flow wdaja sie z wami w dyskusje zamiast olac was grubym siurem poniewaz oni co chcieli zdobyli nie wazne jakimi srodkami, ale oni to maja a wy jak zawsze z kanalow wyszliscie do kanalow wrociliscie...
byc moze sa rownie ograniczeni jak wy no ale nic nie kazdy jest idealny w kazdym teamie sa klowny i downy
po 10. TAK JEST CHLOPAKI FOR FREE MORGANA ahahaha to haslo powinno byc haslem przewodnim waszej nie przecietnej gilldi
po 11. Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter.
aaa i podpisz na dole "EY MORGANY GWIAZDY CZEKAM NA POJAZDY"
wez to wklej i podp
podpisz sie Anonim
YO!