Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MR_FREEMAN
Kakej nie wiem czy pamietasz jak Ci pisalem ze do Flow nie dostaniesz inva, a ty pewnie mnie wysmiales....
I teraz pytanie: nie wiem czy chcesz aby traktowac cie powaznie czy nie ale zachowujesz sie jak dziecko w Tibii. Jestes jak chorogiewka i kazdemu mozesz wbic noz w plecy bez najmniekszych skrupulów i pozniej prosisz, bo bys znow wrocic chcial. Chlopie nikt juz Ci nigdy prawdopodobnie nie zaufa i nie potraktuje powaznie. Ja wiem, ze ty tego nie tratkujesz powaznie bo chcsz tylko pozabijac, no ale sie zdecyduj w koncu na czym ta gra dla Ciebie polega i jak bawisz sie w zabijanie to nie pros pozniej o zaproszenie do gildi ktora mysli troche innymi kategoriami.
I nawet nie zaprzeczaj ze nie prosiles, bo moze nie kazdy o tym wie ale tak wlasnie bylo (wiem to od "gory")
|
Przedstaw się

Przynajmniej jak nie chcesz publicznie to napisz mi na prive
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Canabis
Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter.
|
Kto powiedział, że ja chce żeby mi Akon wybaczył? Może i chodziło mi to po głowie, ale jak widzę poziom intelektualny Waszej gildii to mi się niedobrze robi. Wystarczy, że ktoś nie jest z Wami w gidli, albo teamie to od razu mu bluzgacie i nie wiadomo co(Tak samo było z Izą). A Eter, to nigdy nie chciał mi pomagać, bo zawsze mówił że jak ja coś od*******am to sam muszę sobie radzić

. Na iridi było co innego niż tutaj. Myślisz że jakby Akon mi wybaczył to byście mnie zabili bez konsekwencji ? Skończ, nie ośmieszaj się ^^