Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2009, 15:32   #4039
Kakej92
Użytkownik Forum

Kakej92's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2008

Imię: Kakeej
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MR_FREEMAN Pokaż post
Kakej nie wiem czy pamietasz jak Ci pisalem ze do Flow nie dostaniesz inva, a ty pewnie mnie wysmiales....

I teraz pytanie: nie wiem czy chcesz aby traktowac cie powaznie czy nie ale zachowujesz sie jak dziecko w Tibii. Jestes jak chorogiewka i kazdemu mozesz wbic noz w plecy bez najmniekszych skrupulów i pozniej prosisz, bo bys znow wrocic chcial. Chlopie nikt juz Ci nigdy prawdopodobnie nie zaufa i nie potraktuje powaznie. Ja wiem, ze ty tego nie tratkujesz powaznie bo chcsz tylko pozabijac, no ale sie zdecyduj w koncu na czym ta gra dla Ciebie polega i jak bawisz sie w zabijanie to nie pros pozniej o zaproszenie do gildi ktora mysli troche innymi kategoriami.

I nawet nie zaprzeczaj ze nie prosiles, bo moze nie kazdy o tym wie ale tak wlasnie bylo (wiem to od "gory")
Przedstaw się Przynajmniej jak nie chcesz publicznie to napisz mi na prive

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Canabis Pokaż post
Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter.

Kto powiedział, że ja chce żeby mi Akon wybaczył? Może i chodziło mi to po głowie, ale jak widzę poziom intelektualny Waszej gildii to mi się niedobrze robi. Wystarczy, że ktoś nie jest z Wami w gidli, albo teamie to od razu mu bluzgacie i nie wiadomo co(Tak samo było z Izą). A Eter, to nigdy nie chciał mi pomagać, bo zawsze mówił że jak ja coś od*******am to sam muszę sobie radzić . Na iridi było co innego niż tutaj. Myślisz że jakby Akon mi wybaczył to byście mnie zabili bez konsekwencji ? Skończ, nie ośmieszaj się ^^

19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen.
19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE
19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty
19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA
Kakej92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem