Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2009, 02:39   #4068
Kakej92
Użytkownik Forum

Kakej92's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2008

Imię: Kakeej
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz Pokaż post
Kakej, nie jestem w żaden sposób związany z Flow, wiec mówie to obiektywnie, ale sorry jesteś wielkim frajerem... śledząc ten temat, widać jak jesteś... beznadziejny.
Chcesz za wszelką cenę być w centrum, masz dziwnego fjoła na punkcie "szacunku" woziłeś się że możesz kiedy chcesz być we Flow, podważałeś zdanie ludzi wyżej od Ciebie, i czego Ty oczekiwałeś??
Pokazali Ci gdzie jest Twoje miejsce a Ty co?? na następny dzień z fochem biegniesz do pk teamu który walczy przeciw, gildi gdzie podobnie masz wielkich przyjaciół... śmieszne to jest... Dziwi mnie tylko że Cie przyjeli...
Mam nadzieje że Gonzo (w sumie ogarnięta osoba) odpowie na te pytanie

Bo lubię pekować, chciałem pograć w tibie, ale nie expić tylko zabijać ?
Dla mnie to tylko gra, i przyjaciół których tu poznałem(mówie o prawdziwych kumplach) np Arvena~, Hansonik, Whispo, Rosi etc. i spotkałem ich w RL, to ich nie obchodzi po czyjej jestem stronie, więc nic nie straciłem. A pseudo przyjaciół, którzy zawsze byli spoko, ja do Nich napisze normalnie, a Oni zaczynają mi cisnąć to pozdro

19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen.
19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE
19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty
19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA
Kakej92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem