Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2009, 18:34   #11153
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

OMG. Ditto, jakim prawem ty twierdzisz, że najlepiej grając 1 vs 1 obrońca Premier League jest gorszy od jakiegoś Evansa tudzież od Ferdinanda, który w tym sezonie gra taką padakę, że aż mi się rzygać chce na jego widok? Jedynie poziom trzyma Vidić, który umiejętności ma równe do Vermy, ale Verma jest znacznie lepszy technicznie. Ferdinand prezentuje aktualnie poziom gorszy niż Gallas.

Cytuj:
Vidic > Vermaelen
=
Verminator jest nie do przejścia, ale jest chyba niższy i niżej skacze. Za to w ofensywnie jest znacznie bardziej przydatny niż Nemanja.

Cytuj:
Fletcher > Song
Nie kpij, synu.

Cytuj:
Giggs > Rosicky
Berbatov > Nasri
Rooney > van Persie
Giggs w czym jest lepszy od Rosicky'ego? Rosicky jest silniejszy, szybszy, młodszy, lepiej drybluje, lepszy dynamizn - przemawia za nim wszystko, prócz bicia rzutów wolnych.
Berbatov lepszy od Nasriego? Stary, Nasri to przede wszystkim bajeczna technika, lepsza niż ta Berbatova, jest szybszy, bardziej dynamiczny, ruchliwy, ma wspaniały strzał z dystansu, ruch bez piłki też jest bardzo dobry, nie mówiąc już o stoickim spokoju, którym imponuje, gdy otacza go 3 zawodników, a on ich wszystkich mija jednym zwodem. Nie na darmo Francuzi widzą w nim nowego Zizou, bo Samir ma ku temu wszystkie predyspozycje. A Berbatov to leniwa poczwara, która nie ma wcale rewelacyjnego wykończenia i po boisku truchta sobie tak, że to aż nie przystoi komuś, kto gra w lidze angielskiej.

Rooney jest równy Van Persiemu i już o tym pisałem.

A że ty jesteś ślepy to już nie moja wina. Wszystkie statystyki i wydarzenia boiskowe potwierdzają to, co mówię ja - tak więc nara ditto, ja idę zobaczyć, jak Arsenal niszczy Wolverhampton.