Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma
Nie wiedziałem, że to tym zajmuje się Greenpeace. Nie masz co siebie i nas oszukiwać, że chciałbyś ocalenia całej rasy ludzkiej, tylko własnej dupy i dupy twoich najbliższych. Za pewne jakiś murzyn, azjata czy jakikolwiek człowiek który jest ci zupełnie obcy i mieszka po 2giej stronie świata ci zwisa i powiewa, z resztą mnie też. Dodatkowo nie ma bata żeby wybudowano tak wielki statek lub tak wielką flotę statków aby pomieściły całą ludzkość, która wciąż się rozrasta. Czyli tak czy inaczej zostaną skazani na śmierć, a ucieknie elita najbogatszych i wpływowych a reszta...
|
Czy ja kiedykolwiek wspomniałem coś o Greenpeace? To po pierwsze.
Po drugie, skąd możesz wiedzieć jaki ja jestem? Nie znasz mnie, a od razu piszesz, że moje intencje są nieczyste. Wszystkich ludzi mierzysz swoją miarą, myślisz że jeżeli Ty masz innych w dupie, to każdy jest taki sam.
Na prawdę, to co piszesz dotknęło mnie głęboko. Potem ludzie sie zastanawiają, jak człowiek mógł dopuścić do Holocaustu, jak ludzie mogli się upadlać, zabijając innych w imię ideologii.
Takie jednostki jak Ty powinny być zamykane w więzieniu. Jesteś skłonny do popełniania najgorszych przestępstw, nie masz żadnego poszanowania dla drugiego człowieka, nie mówiąc już o zwierzętach. Zabijesz dla własnego komfortu. Wstyd mi za ciebie.