Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2009, 18:39   #71
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
atak na WT, A.Hitlera, bombe atomowa i wiele innych, musialbym odkurzyc ksiege jego przepowiedni : P
Ale Albertusa nie przewidział , bo jego głupoty przewidziec sie nie da...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
I coś jeszcze z księżna Diana było.
Uauw.Bojmy się.

Cytuj:
słyszałem tez ze Nostradamus mówił ze pierwszym takim tyranem będzie Napoleon , drugim Hitler a trzecim jakiś arab który urodzi się wtedy gdy czarny papież będzie na tronie , Benedykt czarny nie jest , ale popatrzcie w jego herb...
Co do czarnego papieża , on niby widział kolesia na tle bazyliki (przynajmniej on tak myslal), niby pomylil go z obama na tle innego budynka [nie ja to wymyslilem ale dosyc prawdopodbne]

Cytuj:
Was nie interesuje los świata , Narodu itp. ?? Nie mogę zrozumieć jak można mieć jakieś kompleksy i problemy a nie widzieć zagrożeń które mogą zniszczyć Swat/Kraj itp. Nie mowie do wszystkich , ale tacy ludzie są krótkowzroczni i są zwykła szara masa bez ambicji... Co wam z zawodu , pieniędzy itp. Powinniśmy po sobie coś zostawić , albo przynajmniej nic nie zepsuć...
Jeżeli mam działać także dla dobra takich ludzi (?) jak ty , to niech ten świat zginie.

Cytuj:
w tych danych nie jest napisane ze Białych ludzi , a to o tym był temat... nie wliczając arabów , murzynów i innych takich do statystyki na zachodzie był by o wiele bardziej ujemny niż u nas.
I tak w drodze ewolucji byliby biali.