Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2009, 19:40   #4344
Tenszinkan
Użytkownik Forum

Tenszinkan's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Testy gimnazjalne = testy generalnego ogarnięcia. Żadnej wiedzy tam nie trzeba, i bawi mnie to jak wy dorabiacie sobie dalsze historie do tego, co napisze.

1. 11 godzin poza domem, napisane z braku laku i bez celu, przeżywacie to od 10 stron, widać, o co wam chodzi.
2. Informacja dot. mojego testu gimnazjalny, napisany na zarzut nieznajomości matematyki (inna sprawa, że do tego się przyznaje ).

PS. Test gimnazjalny to ja miałem 89/100, matematykę miałem na 40, tępy chuju. Ty na prawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. xD

Dobra mialem na mysli CZESC mat-przyr, co juz pisalem wczesniej wiec sadzac po twoim wyjebanym umysle powinienes sie domyslic. Takie zycie - co napisales to napisales i skoncz sie tlumaczyc jak baran.

A co do twojego nastepnego posta, tak najlepiej to powiedziec ze wszyscy sie do ciebie przyjebali, jak widzisz do innych osob na tym forum nie mam akurat TAKICH problemow jak do ciebie i to nie dlatego ze inni sa ponad to, tylko poprostu jestes zalosnie smieszny wraz ze swoja rebelia. ( nie mowiac juz o tematach na tibia.com[*] ) Aha i nie kluce sie z toba o gre, tylko ci wytykam twoje "pseudo kozactwo" na tym forum.

Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 11-11-2009 o 19:43.
Tenszinkan jest offline   Odpowiedz z Cytatem