Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VLD
Nie przeklinaj bo mnie to irytuje. Miałem podobna sytuacje, zależy co robisz, jak tylko expisz to weź już tego knighta, bo sorcem po jakimś czasie staniesz w miejscu z lvl (brak kasy), no chyba że lubisz sobie polazić, pozwiedzać itp, a lvl wbijasz np. 2 w tygodniu, wtedy wybierz sorca.
Wszystkie tematy "co mam wybrać' są denne. Tak trudno 1-wszy tydzień pograć jedną postacią, a 2-gi tydzień inną? Samo wtedy wszystko wyjdzie, najlepiej to wbić 2lvl każdą postacią, pojść na hunta (np. na dragi na 1h) i zobaczyć jak to jest. Wnioski nasuną się same
PS. Żeby nie było Edep, nie biję do Ciebie
|
sory, ponioslo mnie
a co do tematu
to chodzi mi bardziej o jakies wieksze lvle bo ten 50 knight i sorc to moje jedyne postacie, kase mam od kumpla ktory przestal grac

z kasa narazie nie bedzie klopotow bo mam jeszcze 1,4mln na waste+mase djin items (za jakies 500k)
poprostu nie chce teraz wybrac zle, co z tego ze takim knightem moge teraz poexpic na cyklopach mistrock jak potem max co bym dal rade ubic to drag? a sorcem z tego co zauwazylem (po zalozeniu tematu wziolem eq i nim poexpilem "normalnie" bo wczesniej tylko noobilem w tombie z monkiem wiec o expie duzo nie wiedzialem

na 44lvlu expie na dragach bez waste a jak dropnie jakis itemek to + nawet jest i mi sie spodobal
tylko jeszcze pytanie czy na tym 100+ tez bedzie tak jak teraz ze sorcem bede mogl cisnac o wiele mocniejsze potwory niz knightem? bo wiadomo wszystko mozliwe ;d