Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2009, 21:15   #10
Edep
Użytkownik Forum

Edep's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2009
Lokacja: Cardiff

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Edep
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 45+
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
Edep ma numer GG 13498147
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VLD Pokaż post
Nie przeklinaj bo mnie to irytuje. Miałem podobna sytuacje, zależy co robisz, jak tylko expisz to weź już tego knighta, bo sorcem po jakimś czasie staniesz w miejscu z lvl (brak kasy), no chyba że lubisz sobie polazić, pozwiedzać itp, a lvl wbijasz np. 2 w tygodniu, wtedy wybierz sorca.

Wszystkie tematy "co mam wybrać' są denne. Tak trudno 1-wszy tydzień pograć jedną postacią, a 2-gi tydzień inną? Samo wtedy wszystko wyjdzie, najlepiej to wbić 2lvl każdą postacią, pojść na hunta (np. na dragi na 1h) i zobaczyć jak to jest. Wnioski nasuną się same

PS. Żeby nie było Edep, nie biję do Ciebie
sory, ponioslo mnie

a co do tematu

to chodzi mi bardziej o jakies wieksze lvle bo ten 50 knight i sorc to moje jedyne postacie, kase mam od kumpla ktory przestal grac z kasa narazie nie bedzie klopotow bo mam jeszcze 1,4mln na waste+mase djin items (za jakies 500k)

poprostu nie chce teraz wybrac zle, co z tego ze takim knightem moge teraz poexpic na cyklopach mistrock jak potem max co bym dal rade ubic to drag? a sorcem z tego co zauwazylem (po zalozeniu tematu wziolem eq i nim poexpilem "normalnie" bo wczesniej tylko noobilem w tombie z monkiem wiec o expie duzo nie wiedzialem na 44lvlu expie na dragach bez waste a jak dropnie jakis itemek to + nawet jest i mi sie spodobal

tylko jeszcze pytanie czy na tym 100+ tez bedzie tak jak teraz ze sorcem bede mogl cisnac o wiele mocniejsze potwory niz knightem? bo wiadomo wszystko mozliwe ;d

ZYJ KOLOROWO
Edep jest offline   Odpowiedz z Cytatem