Temat: Dragony
Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2009, 22:34   #1
Zuybaran
Użytkownik Forum

Zuybaran's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Domyślny Dragony

Od razu mówię, że szukałem ale nie znalazłem. Moje pytanie jest takie czy zna ktoś jakieś miejsce FACC gdzie jest dosyc duza powierzchnia i respi się kilka dragów? Chodzi mi o to, żeby bylo ich nieduzo i żeby respiły się pojedynczo, góra 2x ale nie więcej i żebym dał radę uciec tak, aby podczas ataku jednego nie ' wpieprzył ' się na innego. Gram paladinem z jeszcze małym lvl'em i skillami ale dam radę 2 dragom na klatę, lecz musze się mocno leczyc, a co za tym idzie jest waste : / Nawet jeśli ktoś zna jakiś Cave gdzie są np. 2 respiące się dragi, ale jest miejsce do ucieczki niech poda.

I jeszcze 1 pytanie. Jest gdzieś mapa, gdzie odkopac Dragony pod MS ( mount sternum ) bo bylem tam ostatnio, ale nie pamietam gdzie byla dziura.

Z góry thx ; )

@EDIT na drugie pytanie znalazłem odpowiedź : http://tibia.wikia.com/wiki/Mount_Sternum_Dragon_Cave

16:04 Visa Elvan [28]: jak dasz jakis wartoscowy itemek to ja ci dam kase albo jakis lepszy itemek i ten twuj bedzie dalej twuj

;*** Luv Nups I Moją mamę <33

Ostatnio edytowany przez Zuybaran - 11-11-2009 o 22:36.
Zuybaran jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.