Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LovePA
Trol'trol, gdzieżtam Dudi lizał, przecież on pierwszy kozak że się postawić potrafił kiedy wszyscy wymiękali i wogóle on ani grosza nie zapłacił nigdy łoo a na wojnach licznych to ownował i był w top fragerach _/
taki z niego pr0 fighter prosto z tibia.org.pl
hahahahahahaha...?
p.s szybka ta wojna 
|
Po pierwsze do ciebie.... czytalem ostatnio ten temat od poczatku , tak z ciekawosci. w okolicach 60 tej strony znalazlem twoje bardzo fajne i pomyslowe posty w ktorych najpierw jechales po val gdy przegrywalo ze szwedami, pozniej gdy wri odpuscilo to lizales dupe val, i gdy wri ich rozjebalo to momentalnie znow zaczales jechac po val. Jednym slowem pozdrawiam jednego z ownerow asili ktory nigdy nikogo nie zabil i nikomu nie zaplacil. kto jak kto ale nie ty powinienes dudiego sądzic.
a co do ciebie dudi takie zycie, ale zauwaz ze firek nie wyjebal wszystkich triali

z tego co pamietam to wyjebal tych ktorzy wg niego sie nie nadawali + tych ktorzy nie chcieli dac passow
--- Decade dodał 3 minut i 16 sekund później ---
a co do kafesa to ja nie wierze zeby on byl taki szwedzki w RL ;> nabraliscie sie na jego kontrovelszial imicz.
ustawil sie w grze i sie trzyma tam gdzie mu dobrze, tak samo ja jak wroce do gry bede sie staral grac z hornetami lub z valentines chyba ze mnie nie beda z powrotem chcieli ;p uwazam ze juz mam swoja gildie ;p tibia to wojna teamow a nie narodow ;p