Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2009, 11:51   #16
Arcan
Użytkownik Forum

Arcan's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2007

Domyślny

Pobierasz normalnie clienta (nie tego tribune, czy tribute, bo on do czegoś innego służy) i zatrzymujesz pobieranie kiedy chcesz. Pojawi się ikona wznowienia pobierania i gdy ją uruchomisz, to zacznie pobierać od momentu w którym skończyło.
Tak to wygląda w teorii, jaściągnąłem wszystko na raz.
Z tego co widziałem, to wnowienie pobierania działa w ten sposób, że installer pobiera osobno 7 partów, a potem je składa. Dlatego nie powinno się pauzować pobierania przed przekroczeniem 1/7, 2/7 itd.
Co do tego tribute/tribune to pozwala grać przy pobieraniu gry, ale wiele osób miało później problem z grą, więc odradzam.

Skasowałem wizarda i zrobiłem nowego. Przeoczyłem fakt, że system wybrał za mnie wszystko (i najprawdopodobniej będzie wybierał do końca gry). Każdemu doradzam w IV kroku wybrać CUSTOM, nawet jeśli macie małe pojęcie o D&D. Zawsze po prawej są cenne wskazówki odnośnie tego, co postać potrzebuje.
Ci, którzy grali w D&D, mają ułatwione zadanie.

@up
Odpowiadam za tych wszystkich śpiochów, którzy już pół nocy na argonnessanie no-life'ili. TAK! ;p

@edit
Kolejna uwaga dla magów (sorcerer, wizard, co do kleryka to pewien nie jestem, bo on ma chyba specjalizacje w broni), z pośród nagród za pierwszego dunga nie należy brać wand of spark (tej od światła). Na pozór ma takie same obrażenia jak na ognista + jakiś bonus, ale wrogów można tym czymś jedynie połaskotać. Zamiast niej bierzcie tą ognistą.

@edit2
Inne gry mogły to trochę namieszać, ale tutaj elf nie nadaje się na postać magiczną. Człowiek byłby w tym wypadku najlepszym wyborem.

@edit3
Nick mojego wizarda - Arkey Vatarloth

Ostatnio edytowany przez Arcan - 14-11-2009 o 12:25.
Arcan jest offline   Odpowiedz z Cytatem