Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anczejek
HE HE HE he he he ha ha ha
Orshu twierdzisz ze szczygiel i jego psy aka siusiak itp itd widzieli naga laske?
Pewnie w 20 sec by ja ubrali... na pewno nie wiedzieli by co zrobic... 
Przeciez to sa pro elo informatycy  jp jp slu jlb
Oni z domu wychodza na spotkania gejmerow albo lany tibijskie aka 2 dni w poznaniu... Ktos to mowil ze niee bedzie grac w jebane pixele.. a tu zawsze casty/camy sprawdza .. na forum pierwszy HE HE, a tu znow tipia...
No prosze Cie ... przeciez to jest banda szkolnych "przegranych", ktorzy pod przewodnictwem worka kosci aka Mihaua szczyglewskiego nad ktorym/pod ktorym lezy kRZYSZTOF sISIK aka pan lustrzyca. Nigdy nie miales kolezanek, dziewczyny ? No to s*******aj grac w tibie i byc miszczem guardii .
cze
Kind regards
Anczej
|
To już jest zwrot Psy Arhenia/Szczygiela?? Temat gołej laski pozwól, że przemilczę, bo widzę jakieś kompleksy masz (nadal Iza bierze go na bary?), nie chce abyś w jakaś depresje wpadł czy coś później. Nazywanie Sisika informatykiem to jest tak samo jak nazywanie Ciebie informatykiem aka zaflooduję Ci interfejs odpowiedziami dns. JP kurwa nigdy nie byłem, masz lepsze informacje niż ja, jak zwykle aka obsadzenie chara kolegą z Beryli? xDD 2 dni w Poznaniu? Ja tam byłem niecałe 10h, reszta ze 4h, no oczywiście nie licząc ludzi, którzy tam mieszkają, ale Ty jak zwykle wiesz lepiej. No jasne, bo nie gram w Tibie, z tibia.pl mam powiadomienia na maila, z tibia.com sam zrobiłem skrypt i go cronuje, Casty z czasu klikne na zakładkę, camów nie oglądam, chyba, że ktoś podeśle link. PACC'e zakupiłem bo mieliśmy się trzaskać, to wtedy bym grał

Teraz przemilczę te parę twoich słów (oczywiście, jak zwykle gówno wiesz xD) aż do słowa lustrzyca, skąd znasz takie dziwne pojęcie? Czyżbyś był na to chory (Objawy chorobowe - Lustrzyca, lub inaczej, acz równie dosadnie: ślepota brzuszna)? Oj chciałbyś być mistrzem, chciałbyś
Bez szpanu angielskim, bo to trochę chujowo wygląda na polskim forum
PS Serio uwierzyłeś, że Vecrius nie jest Sisika? xD Pozwól, że napiszę jeszcze raz - gówno wiesz