Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2009, 00:43   #20
Sidis
Użytkownik Forum

Sidis's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Ale on ma 100% racji. Już się wywala subkultura, pro7-6tkowiczow. Emo niezależnie jak jest dobrze, są nieszczęśliwi, skini niezależnie po czyjej stronie jest-zawsze je**ą policje, goci niezależnie z kim są, zawsze są prześladowani, a 76tkowicze zawsze twierdzą że 'update był chu**wy'. Ja bym takich od razu eliminował.
A powiedz, co było dobrego w update'ach od 7.6. Yalahar? To miasto już nastawia ludzi na expienie. CipSoft sam psuje klimat, próbując go naprawić kotkami w Carlin (?) Zajmują się niepotrzebnymi rzeczami (dodanie IoD, żeby newbie mieli lepsze niż rookowe eq na start, po chuj?) Robią coraz więcej expowik, questy idą w stronę wszystkich innych RPG, czyli zabij + weź nagrodę, albo zagadaj, za*******aj przez pół świata, zabij i odbierz nagrodę (cóż za fabuła!) Kiedy tworzyli miejsca takie jak Ankrahmun, było chociaż co odkrywać. Fala noobów skutecznie pomaga niszczyć CipSoftowi klimat tej gry, który pozostaje tylko dzięki oldschoolowcom. I spytaj się któregoś, czy chciałby, aby tibia zatrzymała się na 7.6. Krótko mówiąc - to nie jest jak emo, goth czy co tam jeszcze. To jest sama prawda. Jeśli tak nie uważasz, to podaj parę argumentów (co było dobre w tych update'ach? tylko bez pierdolenia o tym, że druid może używać wave'ów i pare czarów ma inne kolory >.<)

@Cenzurek
Ja, pomimo że mam tylko 27 poziom na rookgaardzie, zawsze staram się pomagać innym kilka osób wyexpiłem od 1 lvla do 8, kilku pomogłem finansowo, a niektórym tylko wyczyściłem jakieś questy. Ale jakie to uczucie, jak np. dzisiaj pomogłem dwóm Duńczykom, którzy jak ich spotkałem to krzyczeli "Danmark rox!" a po queście biegali z okrzykiem "Danmark and Poland - the best countries!" Zresztą nawet to "thx" to dobra motywacja do pomocy innym

Troche zamotałem, ale jest już z deka późno, więc wypowiedź może się nie kleić pozdro

Ostatnio edytowany przez Sidis - 15-11-2009 o 00:46.
Sidis jest offline   Odpowiedz z Cytatem