O dziwo pomimo upływu czasu pamiętam z grubsza co się działo na serwerze. Jeśli wchodziłeś na serwer podczas trwania mapy de_dust i tak jak mówisz przywitałeś się z ludzmi w nie kulturalny sposób to bana sprzedałem Ci ja. Takie rzeczy raczej się pamięta bo nie codziennie można spotkać kretyna, który widząc admina na serwerze wypala nie z JEDNYM glupim i zarazem obrazliwym dla wszystkich tekstem a WIELOMA takimi odzywkami - to sorry Winetu, ja litości dla ludzkiej głupoty nie mam i nigdy nie bede mial. Wszelkie zachowania na serwerze ja dopuszczam, przezywanie sie, rzucanie nie kulturalnymi slowami w powietrze - tak, dopuszczam - pod warunkiem, ze WSZYSCY grajacy wiedza, ze smiejemy sie czy tez wkurzamy na dane akcje w grze, bugi mapy itp. Ale jesli dochodzi do ewidentnego najezdzania na graczy i to bez wyraznego powodu - to wole pozbyc sie tego natreta, bo wbrew obiegowej opinii na cs.tibia.pl graja jeszcze ludzie na poziomie z odpowiednia dozą kultury i powiem Ci wiecej, jest ich coraz więcej a oni nie życzą sobie prostactwa i chamstwa na serwerze, ta gra ma relaksować a nie być kolejnym elementem działającym na Naszą psychikę jak piła tarczowa użyta w niekonwencjonalny sposob (czytaj: nie do cięcia drewna, lecz tkanki bardziej składającą się z mięśni, naczyń krwionośnych oraz kośći). Reasumując moj przyjacielu, zraziles siebie do mnie swoją osobą, daremne Twe rozpaczliwe wolania o pomoc, tego unbana ode mnie nie otrzymasz. Pozatym zgodzę się z Tampiorem: Po co Nam pokemony na serwerze?. Właśnie po co?, gdy za ich miejsce możemy mieć graczy odrobine bardziej rozumnych, posiadających przynajmniej szczątkowe fragmentu mózgu których jeszcze od czasu do czasu używają. Znając koleje podobnych konwersacji ze mna prowadzonych w takich sytuacjach, zarzucisz zapewno drogi graczu mi, że takie moje postepowanie dajace Ci perma bez ostrzezenia bylo z gory przesadzone i szybko stracimy na serwerze graczy, odpowiem Ci, ze stac Nas adminów na taki komfort aby banowac ludzi bez ostrzezenia w przypadkach rażącej glupoty, z jednego prostego wzgledu, dziennie odwiedza Nas ponad dwu setka graczy o różnej rotacji jak i nie lepiej - stać Nas na komfort zastąpienia kogoś kimś innym. Nie jestem tu jakąś wielką szychą na tym serwerze, ot zwykły admin, ale myślę, że większość podzieli moje zdanie.
Ostatnio edytowany przez minikrz - 15-11-2009 o 09:30.
|