Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2009, 10:23   #203
Res Khmer
Undead

Res Khmer's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk

Imię: Unn Recca
Profesja: Rookstayer
Świat: Elysia
Poziom: 41
Domyślny

Cytuj:
Next Test Server
14. November 2009 at 20:14 CET
There will be another test server coming up next week. We will hold it either on Friday 20th November or Saturday 21st. A lot of new things, both technical and content, will be needed to be tested. We hope that as many people as possible appear.
Co tu dużo mówić test serwer za niecały tydzień.

Do gry zostanie wprowadzonych wiele nowych udoskonaleń. Przede wszystkim mają zostać wzięte pod uwagę apele graczy o balansację klas (obecnie [jeżeli chodzi o h leveli powyżej 70 lvl'a] warriorzy są prawie że nieśmiertelni, ;p, rangerzy niszczą magów w 3 sekundy, a mag nadaje się tylko na kamikadze). Mówi się od wprowadzeniu subklas. Ciekaw jestem co z tego wyjdzie. Wszystko to trzeba jednak przetestować i oczekiwać, że wszystko pójdzie ok.

Twórcy gry dodadzą nowy system potów (nie wiem czy będą to hotkeye, czy zroznicowane od levela poty).

Do gry zostanie wprowadzonych wiele nowych przedmiotów, i prawdopodobnie (raczej napewno) kilka nowych kreatur oraz parę questów.

Wystartować ma także nowy serwer, tym razem non pvp. Nie wiem czy data jego uruchomienia pokryje się z datą najbliższego update'u (jest to jednak wielce prawdopodobne).

Nie zmienią się dotychczasowe zasady strat doswiadczenia, skillów. Dalej będzie tak że przy śmierci tracic się będzie 1 % exp'a, a skille pozostaną bez zmian. W przypadku posiadania red name strata ta dalej będzie wynosić 10 % expa, a skille nadal pozostaną bez zmian.

Pozdrawiam
Rees

PS. pare screenów ze starych test serwerów:

Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 15-11-2009 o 10:31.
Res Khmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem