Cytuj:
Next Test Server
14. November 2009 at 20:14 CET
There will be another test server coming up next week. We will hold it either on Friday 20th November or Saturday 21st. A lot of new things, both technical and content, will be needed to be tested. We hope that as many people as possible appear.
|
Co tu dużo mówić test serwer za niecały tydzień.
Do gry zostanie wprowadzonych wiele nowych udoskonaleń. Przede wszystkim mają zostać wzięte pod uwagę apele graczy o balansację klas (obecnie [jeżeli chodzi o h leveli powyżej 70 lvl'a] warriorzy są prawie że nieśmiertelni, ;p, rangerzy niszczą magów w 3 sekundy, a mag nadaje się tylko na kamikadze). Mówi się od wprowadzeniu subklas. Ciekaw jestem co z tego wyjdzie. Wszystko to trzeba jednak przetestować i oczekiwać, że wszystko pójdzie ok.
Twórcy gry dodadzą nowy system potów (nie wiem czy będą to hotkeye, czy zroznicowane od levela poty).
Do gry zostanie wprowadzonych wiele nowych przedmiotów, i prawdopodobnie (raczej napewno) kilka nowych kreatur oraz parę questów.
Wystartować ma także nowy serwer, tym razem non pvp. Nie wiem czy data jego uruchomienia pokryje się z datą najbliższego update'u (jest to jednak wielce prawdopodobne).
Nie zmienią się dotychczasowe zasady strat doswiadczenia, skillów. Dalej będzie tak że przy śmierci tracic się będzie 1 % exp'a, a skille pozostaną bez zmian. W przypadku posiadania red name strata ta dalej będzie wynosić 10 % expa, a skille nadal pozostaną bez zmian.
Pozdrawiam
Rees
PS. pare screenów ze starych test serwerów: