Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2009, 11:46   #35
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Grałem w to przed wyjazdem na studia, teraz nie bardzo mam czas. Świetna gra, szczególnie spodobał mi się system manualnej walki - to jest to, czego mi brakowało w innych MMO. No i ten klimat... miodzio.

Owszem, wprowadzono tu mikropłatności. Na szczęście Turbine Points, które można zakupić, otrzymuje się również co każde zdobyte 100 punktów favoru, dzięki czemu, jeśli ktoś nie chce płacić, a ma czas, może farmić TP tworząc nowe postacie.

Moja postać to 6 lvl human sorcerer, którym starałam się zdobyć 400 punktów favoru, aby odblokować nową rasę - Drow, a wtedy stworzyć mojego maga od nowa. Grałem na Khyber, ale jeśli większość z Was będzie grać na jednym, konkretnym serwerze, i jakoś fajnie się zorganizujecie to z chęcią założę postać gdzie indziej, o ile tylko znajdę odrobinę wolnego czasu.

Jeśli macie problemy z pobieraniem poprzez Turbine Downloader, poeksperymentujcie z włączoną i wyłączoną opcją P2P (enable peer-to-peer game file sharing) w opcjach. Tak jak było powiedziane wcześniej, program ten umożliwia najpierw stworzenie postaci, potem przejście tutorialu, a w końcu nawet nielimitowaną grę na "rooku" - wszystko podczas ściągania.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 15-11-2009 o 11:47.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem