Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2009, 14:22   #573
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

SCAR + moc obalajaca + kieszonkostwo + celownik holograficzny. Na poczatek idealny uklad. Mozna dodac ten automatyczny pistolecik, w nieduzym zasiegu tez fajnie strzela. Zlapalem nawet raz kalacha, chce juz miec 70 lvl! _/ Strasznie duzo map typowych dla camperow, np. taka Estate czy Wasteland. Najlepsze wg mnie to Terminal, Highrise i Afghan (chodzenie po bokach i wymiatanie snajperow <3).

A tlumaczenie.. Instrukcja + te porady przy ladowaniu map rox.
1
2
3

Mial ktos moze juz atomowke? Jeszcze nie doszedlem do serii 25 zabic. Ciekawie zrobili z wylaczeniem elektroniki przeciwnikowi, ktos kto ma celowniki typu holo~ czy inny ma strasznie utrudnione zadanie, do tego radaru/UAV nie ma. I nie ograniczyli sie jak w czworce do UAV, nalotu i heli tylko te 3 + 10 innych. Duzy plus. Przed chwila mialem nawet faila, ze MOJA 'care package' spadla mi na leb i zgon. Duzo luudzi zreszta je kradnie... Ostatnim mankamentem sa dosc czeste lagi i "przerzucanie" hosta. No, i nie mozna wybrac serwera, a dokladniej mapy na jakiej sie chce grac.

A wyzwania.. Zeby miec celownik termograficzny trzeba sie meczyc z ACOGiem, ktory jak w czworce jest beznadziejny. Nie podoba mi sie taka lunetka. Przynajmniej tylko 20 zabic, a nie 75/150 czy wiecej. Zwalili tez z atutami (aka perkami), nie ma bandoliera... Trzeba robic jakies cholerne wyzwanie, w ktorym nie mam pojecia o co chodzi.
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem