Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2009, 21:26   #94
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Takie rzeczy zazwyczaj są głupie do czasu, kiedy to ty leżysz na ziemi umierający, a ktoś obok ciebie przechodzi. I modlisz się, żeby nie miał takich poglądów (względem tej sprawy) jakie miałeś ty. Chociaż ty pewnie powiesz, że wolałbyś mężnie zginąć za naród czy coś tam.

Co do odkrycia wody... To tłumaczy dlaczego KrK nagle stwierdził, że obcy MOGĄ istnieć.
ja nie mowie ze bym nie pomógł , bo jak najbardziej. Ale nie podoba mi się ze to jest mój obowiązek a nie wspaniałomyślny akt. Bo to masz na tej zasadzie , ze jak ktoś karze ci słuchać jakiejś piosenki to się zdenerwujesz i jej nie polubisz ; ale jak sam ja znajdziesz i słuchasz sobie to przyjemnie i fajnie.

Ogólnie uważam ze normalny człowiek nie przeszedł by obojętnie jak by inny człowiek obok umierał , to powinno być obowiązkiem wobec siebie (sumienie itp.) a nie nakazem prawnym.

Ja już parę razy pomogłem na ulicy , może to nie były jakieś śmiertelne , ale pomoc potrzebna była , nie moglem przejść obojętnie.

I jak to słynny Siemiatycki poeta powiedział :

KRA

PS. co do tematu , obstawiam ze jeszcze ja dożyje czasów gdy ludzie będą mieszkać na księżycu.

może teraz puki jeszcze to się nie rozeszło kupie se działkę na księżycu ;D tak z 5-10 hektarów. księżyc chyba jest własnością USA , nie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 15-11-2009 o 21:29.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem