Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2009, 18:19   #11254
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ja na to patrze inaczej, jak ja mialem te 10 lat, to sie gralo wszedzie, bylo kilka boisk wiecej i tlok wiekszy niz teraz, natomiast teraz to moze i na szkolnym, wyremontowanym jest sporo osob, ale gdzie indziej juz nie ma. I na pewno nie uwierze, ze teraz czynnie uprawia sport wiecej dzieciakow niz 10 lat temu, na wakacje jak sie wychodzilo rano to sie wracalo wieczorem no z ew. przerwa na obiad, a teraz jak sie widzi na boisku duza ilosc osob to sie czlowiek dziwuje. W sumie to wiekszoscia i tak sa ci "starzy", mlodych dochodzi coraz mniej. Popatrzcie po sobie gdy nie mieliscie kompa, pewnie ciagle siedzieliscie na dworze, zamiast na f.t.pl. Nie mowie, ze wszystkie dzieci to maniaki, ale znaczna czesc na pewno + ci "sportowcy" zamiast byc na boisku 8h to sa 3h, bo sobie wola siedziec na nk albo grac w Wowa. Naprawde czasem mi sie wydaje ze internet powinien byc gdzies od 15 roku zycia, wtedy dzieciak juz umie myslec, a jak taki dostanie neta gdy ma 8 lat, to pozniej jest jakis skrejzolowany mowi na rl tak jakby siedzial na gg, o naszej klasie i tym co 10-15 latkowie tam pisza juz lepiej nie wspominac.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem