Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2009, 12:39   #1598
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

@CytrynowySorbet
Mellee MIAŁ trudniej. Na początku WotLK rzeczywiście dobra broń leciała dopiero z 4hm i KT, ale teraz, kiedy blizz wprowadził lol raid pod tytułem TotC broń leci że aż miło.

@Eerion
Warlock robi naprawdę dobry DPS. Inna sprawa że z dobrym Warlockiem to trudniej niż z dobrym hunterem albo retardynem.

Niet magowie nie slackowali. Inne zadania mieli. W outburście nie dogonię maga choćby nie wiem co, ale w total dmg? Bez problemu. Zdarzało się na koralonie 25 że magowie mieli i po 1,5k dpsu więcej, a w dmgu nadal za mną. Nie wiem co robili, może spali w czasie walki?

Nie rozmawiamy o dk w unholy i jego diseasach. To jest oddzielny temat dla fanboyów dpsu i rozmowy z cyklu czy na ony 25 pęknie 30k dpsu czy nie (na razie rekord 23k). Dzięki bogom nerfią haste dla nich.

BTW. co do grupy. Spontan był to złożyliśmy. Jakby off tank miał trochę lepiej poukładane w głowie to by się łatwiej grało, ale i tak była zabawa.

A co do hunterów, mamy kolesia w klanie który się rollnął na huntera z tanka. Ostatnie toc 25 robił na sprzęcie 5 man + toc 5 man, 4,2k dpsu overall wykręcił. Patrząc po moim sprzęcie który mam na rogalu aktualne staty to 50% arp, 22% hit, 40% crit. A sprzętu nie mam jakiegoś przekozackiego (ring lvl200, trinket crapowy z +10 exp). Aż strach się bać co będzie jak wydropi mi kilka porządnych przedmiotów z toc 25/10.