Cytuj:
Niet magowie nie slackowali. Inne zadania mieli. W outburście nie dogonię maga choćby nie wiem co, ale w total dmg? Bez problemu. Zdarzało się na koralonie 25 że magowie mieli i po 1,5k dpsu więcej, a w dmgu nadal za mną. Nie wiem co robili, może spali w czasie walki?
|
To jest dobre pytanie co robili wtedy?
Na dzisiejszej Ony 25 był ode mnie mag, który miał 40 dpsu więcej ode mnie, ale za to total dmg o wiele mniejszy (o ponad 1%) - ale widziałem sam jak się miotał między whelpami a onyxią. I na tym stracił.
Cytuj:
A co do hunterów, mamy kolesia w klanie który się rollnął na huntera z tanka. Ostatnie toc 25 robił na sprzęcie 5 man + toc 5 man, 4,2k dpsu overall wykręcił. Patrząc po moim sprzęcie który mam na rogalu aktualne staty to 50% arp, 22% hit, 40% crit. A sprzętu nie mam jakiegoś przekozackiego (ring lvl200, trinket crapowy z +10 exp). Aż strach się bać co będzie jak wydropi mi kilka porządnych przedmiotów z toc 25/10.
|
No, zobaczymy
Anyway - ma ktoś jakiś pomysł dla gildii rajdującej? Bo nie możemy znaleźć niczego fajnego (i nie oklepanego ;P)
|
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.