Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2009, 22:07   #11273
bosski
Użytkownik forum

bosski's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2009
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: KMWTW
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 56
Skille: 80/79
Poziom mag.: 5
Domyślny

Kady kiedyś by zagrał na największym bagnie czy czym innym, aby pokopać, zagrać jakiś meczyk taka prawda

A już w Piątek zaczyna się 14 kolejka piłkarskiej Ekstraklasy. Otwierający mecz tej kolejki to:
Korona Kielca - Zagłębie Lubin, start o godzinie 14:45.
Następnie w ten sam dzień o godzinie 20:00:
Polonia Bytom - Jagiellonia Białystok
oraz derby:
Legia Warszawa - Polonia Warszawa

W Sobotę:
Piast Gliwice - Arka Gdynia (14:45) mecz rozegrany w Wodzisławiu Śl.
Lech Poznań - Ruch Chorzów (17:00) mecz rozegrany we Wronkach.
Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów (17:00)
Śląsk Wrocław - Odra Wodzisław Śląski (19:15)
W Niedzielę odbędzie się jeden mecz i są to derby:
Wisła Kraków - Cracovia Kraków (17:00) mecz rozegrany w Sosnowcu.

Jak dla mnie bardzo ciekawa kolejka, ciekawi mnie jak zaprezentuje się Polonia Warszawa w derbach, a jak wiemy w ligowej tabeli jest na miejscu 15 z dorobkiem 10pkt. Również ciekawy mecz w Sosnowcu gdzie Wisła podejmie Cracovie, napewno zespół mistrzów Polski będzie chciał wygrać to spotkanie po ostatniej ligowej porażce z Legią Warszawa. Pod względem kibicowskim napewno ciekawie by było w meczu Lecha z Ruchem, gdyby Lech rozgrywał swoje mecze na ul. Bułgarskiej. Moje oczy skierowane będą najbardziej na mecz w Bytomiu gdzie Polonia zagra z Jagiellonią, jestem z Białegostoku i nasza drużyna ostatni raz na wyjeździe w meczu ligowym wygrała właśnie z Polonią Bytom 1 grudnia 2007 roku. Mam nadzieję, że ta fatalna passa zostanie przerwana właśnie w Bytomu. Co sądzicie o tych meczach?

Odbiegając od Ekstraklasy..
U-21: Rumunia 2-1 Polska
Bramki: Liviu Adrian Ganea 50, Florin Gardoş 88 - Sebastian Tyrała 69

W pierwszym meczu podczas zgrupowania nasza kadra po bramce Macieja Korzyma pokonała w Viborgu 1-0 Danię.

- - - -
jakosiara (pozdro!) - tak spojrzałem na Twój podpis i nie to, że sie czepiam do Ciebie (w żadnym wypadku) tylko nie wiem czy większość osób czytała (chodzi o koniecpzpn.pl):

Kibice się szykują na Kanadę w Bydgoszczy

Po sierpniowym spotkaniu towarzyskim Reprezentacji Polski w Bydgoszczy z Grecją,po raz kolejny kadra odwiedzi stadion Zawiszy. Tym razem już w środę tj.18 listopada zagrają z reprezentacją Kanady.

Polska - Kanada Ten stadion jest nasz!

W środę 18 listopada o godz. 17:00 reprezentacja Polski rozegra na Stadionie Zawiszy towarzyskie spotkanie z Kanadą. Po ustaleniach, które zapadły podczas 3 Zjazdu Ogólnopolskiego Związku Stowarzyszeń Kibiców, informujemy, że meczów reprezentacji Polski nie bojkotujemy!!! Oddzielamy sprawy, z którymi walczymy w PZPN od kadry. Wszelkie dziwne twory typu Koniec PZPN i SOS dla Piłki nie są organizacjami reprezentującymi kibiców. Dopingowaliśmy Polskę w Bydgoszczy, gdy prezesem PZPN był Listkiewicz i był większy bałagan, a wtedy Polska grała na MŚ i Euro i nikt o koniec pzpn nie słyszał, więc teraz też będziemy dopingować reprezentację Polski, bo to jest reprezentacja Polski, a nie reprezentacja PZPN
Kibice Zawiszy kupują bilety za 20 zł i zasiadają na swoim sektorze. To jest nasz stadion, my tu rządzimy i żadne końce pzpn nie będą decydować co ma być w Bydgoszczy.

Ostatnio edytowany przez bosski - 17-11-2009 o 22:15.
bosski jest offline   Odpowiedz z Cytatem