Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Prędzej będzie mi żal tego, że będę mieszkał z takimi ludźmi, którzy z Polski robią wieś. Zresztą wierzyć mi się nie chce, że takie "akcje" oni tam robią, i żadnych konsekwencji nie ma. Chciałbym, żeby odwiedził ich ktoś z oświaty, zamknęliby w końcu tą imitację szkoły.
|
Tą imitację tę. Primo.
A primo ultimo - gorsze i trochę mniej gorsze rzeczy dzieją się w każdej szkole. Po jednej lekcji w mojej klasie stwierdziłbyś, że to klasa niedorozwiniętych przedszkolaków, których ciała zbyt szybko urosły.
Cytuj:
|
A śmiać się potrafię, oj wierzcie mi. Dziwnym trafem codziennie trafia się dużo rzeczy śmiesznych w normalnym tego słowa znaczeniu (jak ktoś chce przykładów to priv zaprasza). W taczce na lekcję? Niedorozwój umysłowy, czy co to?
|
C'mon, daj tę jedną, śmieszną sytuację w twoim małym, idealnym świecie pełnym geniuszów.
Wjechanie taczką na lekcję jest śmieszne, tak samo jak śmieszne jest zdjęcie majtek i machanie penisem, tak samo jak śmieszne jest puszczenie bąka na lekcji (ftw), tak samo jak śmieszne jest obserwowanie tego, jak kolega wpada do rzeki, bo walił nogą w lód.