Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2009, 19:14   #1237
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Cytrynowy, widac, ze masz ogromne kompleksy, ale naprawde nie musisz z tego powodu zrzedzic na forum.
A znasz inne sposoby leczenia kompleksów? Bo ja tylko ten

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nie_slucham_ludzi Pokaż post
Nie mam czegoś takiego jak "normalne poczucie humoru", mnie śmieszy wbijanie taczką na lekcje, Ciebie dzielenie przez 0
A skąd ty możesz wiedzieć, co mnie śmieszy. Daruj sobie tą (tę? w/e) kpinę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
A primo ultimo - gorsze i trochę mniej gorsze rzeczy dzieją się w każdej szkole. Po jednej lekcji w mojej klasie stwierdziłbyś, że to klasa niedorozwiniętych przedszkolaków, których ciała zbyt szybko urosły.
Może tak, a może nie, skąd wiesz? To było primo. A primo ultimo, jeśli u innych dzieją się gorsze rzeczy, to mają na tyle rozwinięty mózg żeby wpaść na to, że to nie jest powód do dumy.

Cytuj:
C'mon, daj tę jedną, śmieszną sytuację w twoim małym, idealnym świecie pełnym geniuszów.
Miałem zamiar, aż do tego "małym, idealnym świecie pełnym geniuszów". Jeśli czujesz się lepiej używając takich określeń, proszę bardzo. A jak będziesz chciał pogadać na poważnie, to mów.

Cytuj:
Wjechanie taczką na lekcję jest śmieszne, tak samo jak śmieszne jest zdjęcie majtek i machanie penisem, tak samo jak śmieszne jest puszczenie bąka na lekcji (ftw), tak samo jak śmieszne jest obserwowanie tego, jak kolega wpada do rzeki, bo walił nogą w lód.
Zrób to samo w banku albo na komisariacie. Toż to też instytucje państwowe. Tylko który kumpel by was tam zobaczył, prawda (taka jest właśnie różnica. Wy musicie udowadniać coraz to nowymi głupotami jacy to fajni nie jesteście. W moim otoczeniu nikt niczego udowadniać nie musi)?
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem