Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lis150
jezusie i maryjo, ja nie wiem kto ci takich bajek na opowiadał ja mieszkam w szkocji już prawie rok i ani nie haruje od rana do wieczora ani nie mieszkam z tłumem ludzi, mieszkam w ok.70m kw super przytulnym mieszkanku i mieszkam z 1 osobą (z rodziny) więc nie wiem czy ty może w jakiej stodole spałeś na wakacjach w bułgarii czy jaki h*** bo dalej to chyba nie byłeś, a co do kasy chcesz kase idziesz do pracy - znajdujesz taka prace jaka ci odpowiada, możesz pracować 2h w tygodniu albo 60 jak kto lubi, ale nie znam nikogo kto wali "od rana do wieczora" bo nie sama praca człowiek żyje, fakt faktem nie wiem czemu agenci tacy jak opisujesz to nasz "ukochany" poznań sami alkoholicy i menele . Pozdro poznan \o/ to się zgodze, ale oni to mają w genach bycie nie chcianym i nie kochanym i bez mieszkania ....... i robią polakom opinię taka a nie inna.... pozdro 8tys
doczytałem wcześniejsze posty i muszę przyznać dzieci neo że macie wiedze o świecie i innych ludziach z bajek jakiś tanich, to że ktoś wyjechał to nie znaczy że nie miał za co żyć w PL, ale zrób tu sql cwaniaczku to pogadamy, a nie podniecasz sie praca za 1500zł nah tyle się robi gdzie indziej w 2tyg i nie musze za*******ać 180h miesięcznie  że się tak wyrażę "w dupie byłeś i gówno widziałeś". nie pierdol jak nie masz pojęcia o czym, pomyśl troszkę- wysil troszkę mózgownicę na jaki huj by tu ludzie przyjeżdżali i sprowadzali / zakładali rodziny jakby było hujowo jak u ciebie. hmmm
|
Muhahah po tym co napisales to sie nawet ciesze ze taki margines wy*******a stad - jestes zerowcem idz do szkoly,pozniej pisz bo sorry ale kurwa trudno cos z tego zrozumiec.
MEP tak,tak idz jaraj sie M3PEM stylizowanym na T3AM BEKA,idz jaraj sie full assasinem i "Wyjć" bo tak jak ktos powiedzial najlepiej jakbys zamknal ten twoj parszywy ryj.
"Ten caly badziew,wstyd ze biore udzial w tej zenadzie"
Żenada