JP JP JP

żebym warna nie dostał !

Na początku mojej wypowiedzi chciałbym serdecznie przeprosić całą gildię Convidents za zaistniałą sytuację.
Miałem szczytny cel, lecz straciłem go razem z szacunkiem kilka dni później

Rozmawiałem z Piterem jutro może porozmawiam także z Kamilem i wytłumacze mu co jest pięć. W miarę moich możliwości finansowych postaram się sprawę rozwiązać.
@Majki
Będzie pacc bd all wyjaśnione.
@Halina
Cytuj:
Teraz zastanawia mnie tylko czemu nie ukradłeś demonbone i nie poczekałeś około tygodnia .. wtedy w tym domku leżałyby Demon Legi, no ale rozumiem, że rozumem to Ty się nie kierujesz po dzisiejszej akcji ..
|
A więc, kieruje się rozumem i dobrem osób na których mi zależy, nie zrobiłem tego dla własnej przyjemnośći
@Orkabal
Cytuj:
Rly? Pokazałeś jak głęboko masz gdzieś te osoby, które poświęciły Ci tyle czasu. Pamiętasz te wszystkie noce spędzone na tsie ? Pytanie czy byłeś wtedy sobą i teraz się zeszmaciłeś do granic możliwości czy tylko grałeś, jeśli tak to gratulacje. Ciekawi mnie jedno, miałeś tyle okazji do zrobienia większych kokosów a wybrałeś, że okradniesz najlepszego przyjaciela w tej jebanej grze, jeśli przyjacielem można nazwać drugiego pixelka. Na koniec powiem Ci jedno, Ty masz kasę, którą roztrwonisz na co będziesz chciał ale pieniądze się kiedyś kończą. Za to Cera ma nas. Odpowiedz sobie kto stracił więcej.
|
Nie mam, nie miałem i nie będę mieć. Piter i Wicher mają również mnie, powtórzę nie zrobiłem tego dla własnej przyjemności. Tak pamiętam czas spędzony z Wami, jak dla kogo, ale nie "zeszmaciłem się". Można nazwać drugiego pixela przyjacielem, dowodem na to jest Wasza gildia.
@Galdor
Cytuj:
A nikt nie chciał mnie słuchać
|
Dalej nie będą chcieli
Resztę wyjaśnię jeżeli będziecie chcieli
Cze