chyba nie wiesz co to podstawianie. mamy 8 lvlowe (i nizsze) postacie ustawione tak zeby na nich wbil skulla, potem je dobijamy w party dzieki czemu - o tak, mają redskula...
kradniemy looty? jestesmy starym teamem mamy do siebie zaufanie. strog doszedł ok. 3 tygodnie temu, ładnie chodził na akcje więc mieliśmy do niego zaufanie. bynajmniej ja. ale tak jak napisal dojna, strog juz wczesniej odwalał, zawsze chciał się pchać do loota, a przy tym 67 ed krzyczal na vt "wpusccie mnie, wpusccie mnie"... skroił loot z tego blacka, oddał rh i knight armor ale zatrzymał se bohy i tarcze. wcześniej ten 74 wyrzucał eq do jakiegos typa, ja mwallnalem i knight armor byl pod polipem i strogiem. polip nie wzial, strog wzial, nie przyznal sie... nie wiem czy było warto, drugiego takiego teamu nie znajdzie ;]
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.
bemko'
|